22 ianuarie 2015

Nou veniţi: Doman, Melinte, Chipirliu

Cunoaştem deja trei din cele patru nume care se alătură colectivului alb-violet. Este vorba de un fundaş central, care a mai jucat şi în flancuri la viaţa lui, în persoana fostului jucător al lui Palermo, Cristian Melinte. Apoi la mijloc, pentru puţină creaţie, s-a alăturat Cătălin Doman, ex-Rapid şi FC Argeş. Iar în atac a sosit jucătorul Oţelului, Bogdan Chipirliu, marcator a cinci goluri în tur pentru Poiana Câmpina. Primii doi sunt generaţia '88, iar cel din urmă e cu patru ani mai fraged.

Ar mai veni, zică-se, un mijlocaş, poate din străinătate. Până atunci, cei aduşi au contracte până la vară - cu speranţa că dacă vor confirma, prelungirea şederii lor va fi doar o formalitate, şi că nu îi vom reconstrui pentru alţii. Cred că acesta este şi cuvântul cel mai potrivit, căci aşa cum a declarat şi Alexa, Doman era cândva o mare promisiune, şi internaţional de tineret, dar care a stagnat. Iar Melinte, în ciuda experienţei sale în diaspora, nu a reuşit să se impună la CSMS Iaşi, o echipă aflată în subsolul Ligii 1, de unde a plecat după doar două luni. Cât despre Chipirliu, se află încă la început de drum şi nu are date statistice superioare faţă de, să zicem, fostul nostru vârf Alexandru Boştină.

Aşadar, pare momentan că ne-am asumat doar trei pariuri cu miză mică, în limitele capacităţii noastre financiare. Probabil că Melinte are prima şansă să se remarce, dat fiind că în apărare se ivesc oportunităţi mai des, ca urmare a multelor suspendări care ne pasc. La fel de adevărat e că venirea sa blochează un loc pe care speram, poate, să-i vedem pe Bocşan sau Todorov.

În zilele următoare vom prezenta profilurile celor trei nou veniţi, deci staţi aproape.

P.S. Într-adevăr, Alexa a confirmat astăzi că Chipirliu poate fi transferat în vară. (28.01.2015)

Niciun comentariu :

Google+