24 februarie 2013

ASU Politehnica înaintea returului

Ieri seară echipa Politehnicii și-a prezentat lotul într-un meci amical împotriva unei echipe de tradiție a României, Olimpia Satu Mare, care actualmente este în liga a treia. Din păcate nu am putut fi prezent așa că nu mă pot pronunța asupra jocului, dar rezultatul final 0-0 sugerează lucruri bune.

Peste iarnă unii jucători au decis să părăsească echipa, dar numele importante au rămas. Mă gândesc la Obrejan, Lazăr, Popoviciu, Marchiș, Nicolaie, pe care i-am remarcat de-a lungul turului. În plus s-au alăturat niște "achiziții" notabile. De venirile lui Varga și Codrea cred că se știe deja, cu mențiunea că ultimul încă nu a spus un "da" hotărât, chiar de a jucat în amicalul de ieri. La mijloc va juca și Adrian Ilie, care a mai evoluat la Poli pe vremuri, fiind coleg de generație cu Torje. Fără îndoială că un jucător tânăr și de valoare ca el e foarte benefic echipei. De altfel, linia de mijloc arată foarte bine cu nume ca Ilie, Rotariu, Codrea și Popoviciu. Ar mai fi două nume de notat dintre noii veniți: Gălan de la Flacăra Timișoara și Nincsovics, care a jucat la UMT pe vremea când promova în prima ligă. A apărut și un portar nou - Jigum, dar rămâne de văzut dacă e soluția acestei mari probleme din tur.

Pe hârtie, echipa pare mai bună ca înaintea pauzei de iarnă, dar ne vom putea da cu părerea mai concret odată cu primele meciuri. Presimt că returul nu va fi la fel de monoton ca turul.

Niciun comentariu :

Google+