25 octombrie 2008

CSM Ploiești - CS Buftea 3:1 (2:1)

Buftenii noștri preferați au avut un debut perfect de partidă, reușind să deschidă scorul prin Axente la a doua fază de poartă. Acesta a primit o minge în interiorul careului și a trimis-o, printr-o execuție impresionantă, peste portar la colțul lung! Din păcate, retragerea imediată în apărare urma să-i coste pe oaspeți. Primul semn de alarmă a fost dat de o ocazie pe flancul stâng al atacului ploieștean, Zimmermann reușind să pareze bine. Ploieștenii au mai avut o șansă de gol la o fază fixă, dar au trimis mingea prea slab spre poartă, înainte ca la o nouă fază fixă, cauzată de un fault stupid și la mare distanță de poartă, să egaleze, după ce arbitrul a cam ignorat un fault în atac ce a permis demarcarea unui jucător al gazdelor, care n-a avut probleme în a înscrie. Șase minute mai târziu (min. 26) avea să se facă 2:1, după ce Mera a comis un fault la la cam treizeci de metri de poartă, iar lovitura liberă a fost executată prin zidul dezmembrat al celor din Buftea, fără mari șanse pentru Zimmermann. Echipa antrenată de Ion Balaur s-a trezit cu greu, și tot grație lui Axente, care a preluat o minge în careu și a executat o foarfecă excelentă, dar a avut ghinionul ca balonul să nimerească doar bara porții adverse. Chiar înainte de pauză, Mansour a avut o altă mare șansă de a restabili egalitatea, dar a controlat slab balonul și, în final, șutul său a fost blocat în corner.

În repriza secundă gazdele au fost mai insistente, trimițând la scurt timp după reluare mingea în bară în urma unei greșeli la mijlocul al terenului a lui Matei, am impresia. Din păcate, apoi s-a întrerupt transmisia pe internet, astfel că restul partidei n-am mai putut s-o vizionez.
Cert este că Rațiu a fost eliminat pentru două galbene, ca apoi o nouă fază fixă să fie "sursa" celei de-a treia reușite a gazdelor. Este destul de evident că echipa nu era pregătită din punct de vedere tactic pentru această partidă, altfel nu-mi explic gafele în lanț la mai toate fazele fixe ale celor de la Ploiești. Pe final de repriză și gazdele au rămas în zece, însă era prea târziu pentru a mai conta.

Buftea: Zimmermann (6) - Tomozei (5), Mera (4,5), Rațiu (4,5), Chițu (5) - Cojocnean (5), Scutaru (5), Matei (5), Sandu (5) - Mansour (5), Axente (6)

Au intrat Popa (5), Ademar și Poparadu, înlocuindu-i pe Cojocnean, Sandu și Mansour.

Un rezumat al partidei puteți găsi aici.

Niciun comentariu :

Google+