15 noiembrie 2007

Palmaresul la Timisoara!

In cadrul unei conferinte de presa organizate astazi, s-a anuntat faptul ca FRF a recunoscut ASFC Politehnica drept detinatoarea palmaresului Politehnicii Timisoara. Dat fiind ca ASFC se afla in asociatie cu Poli 1921 Stiinta, inseamna ca toate lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal!

Precum era de asteptat, prea bunul italian pe care il cunoastem cu totii a reactionat virulent la acest anunt, spunand ca TAS va decide ce penalizari se impun asupra clubului nostru si a federatiei, datorita acestor evenimente. Se pare insa ca nu exista motiv ca noi sa ne facem griji, mai mult chiar, intrunirea TAS din ianuarie ar trebui sa clarificate odata pentru totdeuna aceasta tentativa de furt ce ne-a dat atatea batai de cap in ultimii ani. Pana atunci asteptam cuminti si ne concentram la etapele ramase de jucat.

Felicitari tuturor celor care au fost implicati in recuperarea palmaresului si, de aceasta data, multe felicitari domnului Iancu. Este poate cea mai importanta reusita a sa la Timisoara.

Va multumim!

Niciun comentariu :

Google+