21 septembrie 2017

Note: Voluntari - Poli (et. 11, c. reg.)


Voluntari - Poli 1:0 (0:0)
[36 voturi]


CRONICA MECIULUI

Marius Curileac

N-aș zice că a greșit flagrant la gol. Era mascat, reflexul părând să fie de ultim moment. În rest, ca de obicei, a apărat ce era de apărat din cele câteva ocazii ale gazdelor.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,5

Alexandru Ciucur

S-a văzut că pe partea dreaptă se descurcă mai bine decât pe stânga, dar nu e de nivelul lui Crețu. La călcâiul lui Tudorie se plimba undeva pe la mijlocul terenului, până să îl vadă pe Popadiuc sprintând pe lângă el. Meritul lui, însă, că a reușit să-l ajungă și să-l incomodeze destul cât să șuteze greșit. Ciucur rămâne o variantă decentă pentru lipsurile echipei de-a lungul campionatului, dar încă așteptăm ceva mai special.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Cristian Melinte

Deși nu mi s-a părut un meci rău al lui Melinte, cam la toate fazele importante ale gazdelor a fost părtaș, judecând greșit, chiar dacă nu decisiv. Fie s-a pripit și a atacat decisiv, fie n-a reușit să respingă.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,3

Gabriel Cânu

Un meci fără prea multe evenimente notabile pentru Cânu.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Alexandru Țigănașu

N-a fost așa vizibil ca Șeroni, ceea ce nu e rău, căci n-am avut problemele pe care le-am avut cât a lipsit.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,6

Gabriel Vașvari

Dacă ar fi fost să alegem cel mai bun jucător al nostru, probabil că ar fi fost Vașvari. Un joc pozitiv, a încercat ce a putut, a urcat să ajute atacul și nu a mai avut vreo gafă care să compenseze, așa cum avea de obicei.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,7

Andrei Artean

Artean mai nou e la fel de constant ca și Cânu. Mai greșește pase, dar nu decisive, în rest are momente în care se zbate și își aduce aportul pozitiv și în atac. Să progreseze un pic mai mult și poate vor și curge laudele.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,4

Alexandru Munteanu

Această analiză e foarte monotonă și pare ca un film în care toate personajele sunt fade și se confundă unul cu altul. Munteanu a încercat să dezvolte construcția în flancul său și să surprindă prin învăluirile cu Ciucur sau cu unii dintre mijlocași, dar nimic notabil în afara centrării pentru Šoljić

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,7

Josip Šoljić

Nu a fost postul cel mai bun pentru croat, care a trebuit să joace mai sus decât e obișnuit. Ca remarcă pozitivă a avut acel șut din corner.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,9

Cosmin Bîrnoi

În aceste momente Bîrnoi e ca Mailat în primele sale meciuri la echipa mare când era dispărut mare parte din meci, dar avea câte o fază interesantă din când în când. Nu e încă la același nivel și nu se explică de ce dispare complet în repriza a doua.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,4

Ivan Ćurjurić

S-a văzut mai mult în ofsaid decât în vreo fază utilă. Nu e vorba că nu s-a zbătut, dar n-a prea contribuit cu multe.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,2

REZERVE

Sebastian Mailat

Chiar dacă situația conflictuală apasă pe umerii lui Mailat și îi strică imaginea în ochii suporterilor, rămâne cu siguranță cel mai bun junior al nostru. În puținele minute pe care le-a jucat în ultimele două meciuri a realizat trei faze importante.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,2

Cătălin Doman

Ce bine că Doman a intrat târziu și nu trebuie să îl notez. Fără îndoială că trebuia introdus, ba chiar mai repede, în repriza a doua. Dar atitudinea jucătorului a lăsat de dorit, bătându-și joc de acea fază personală prelungită și lovitura liberă trimisă în plopi.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,7

Alin Șeroni

Schimbare de neînțeles!

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,5

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Dacă am fi bătut, probabil era de scris în manuale. Așa, e de revăzut capitolul de cum să nu faci schimbări. Primele două, precum am motivat în cronică, trebuiau făcute mai devreme. Oricine putea intui că exact acestea vor fi și era vizibil și previzibil că Ćurjurić și Bîrnoi trebuie schimbați. Mai era și Šoljić care dădea semne că e obosit și ieșit din formă. Dar probabil că precauția i-a spus lui Popa să nu introducă un junior, celelalte variante de pe bancă fiind fundași sau portar. În plus, eu știam că regula nescrisă e că nu schimbi când ai de apărat un corner. Schimbarea propriu-zisă, în mod normal, ar fi necesitat și o schimbare de așezare, probabil Șeroni retras și Ciucur avansat. Cu alte cuvinte, nu era o schimbare post pe post și nu a fost prea mult timp ca jucătorii să se organizeze în careu, mai ales după 90 de minute de uzură.

Pe de altă parte, echipa nu a arătat chiar rău în condițiile date. A ținut mingea și a controlat bună parte din meci.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,4

Echipa

Desigur, nu schimbările lui Popa sunt de vină pentru înfrângere. La fel cum nici drumul cu autocarul, situația neclară și cine știe ce alte probleme externe nu sunt cauza. Cauza e una simplă: neatenția din ultimele minute. La finalul meciului, Alex Munteanu își cerea scuze față de suporteri. Nici nu e vorba de asta. E vorba de irosirea propriei munci, care n-are nici o legătură cu forțele din exterior. Această înfrângere e exclusiv a echipei.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 5,1

Omul meciului

Niciunul - 41,7%
Gabriel Cânu - 16,7%
Alexandru Munteanu - 11,1%
Cosmin Bîrnoi - 8,3%
Gabriel Vașvari - 8,3%
Andrei Artean - 5,6%
Alexandru Ciucur - 5,6%
Marius Curileac - 2,8%

Niciun comentariu :

Google+