8 mai 2017

Rezultate sondaj FC Voluntari - Poli


Note FC Voluntari - Poli 2:1 (1:1)
[39 voturi]

Cătălin Straton

Portarul s-a evidențiat cu o paradă importantă în prima repriză și a oferit siguranță în rest. Singura deficiență importantă au fost degajările, care doar rareori au găsit un coechipier în jumătatea adversă - atunci când n-au ieșit direct în aut.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,6

George Neagu

Într-un fel, polivalența lui Neagu trebuie apreciată, chiar dacă nivelul său de joc nu este excepțional în nicio poziție. Joacă însă la sacrificiu și cumva pare că s-a mai așezat în teren pe parcursul ultimelor etape. Problema la Voluntari a fost reprezentată de două pase date adversarilor în propria jumătate, care puteau lejer să ne coste.

Nota Cronicii: 5
Nota comunității: 4,8

Cristian Bocșan

O prestație competentă din partea lui Bocșan tot nu a venit fără gol din zona lui de acțiune, atunci când Artean l-a scăpat pe Popadiuc și nimeni n-a mai fost în preajmă să-l oprească. Dar în rest prestația sa a fost peste media cu care ne-a obișnuit.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,8

Gabriel Cânu

Deși ar fi putut avea mai multă șansă la intervenția de la primul gol, Cânu s-a dovedit din nou a fi cel mai important om din linia de fund. Plasamentul bun îi permite să intervină de cele mai multe ori în fața unor adversari mai iuți și să degajeze mingile lungi/înalte. 

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,5

Leo Novak

Poate că a fost primul meci în care Novak, alături de Soljic și Fucek, au arătat gradul de colaborare pe care mi-l imaginam, din care au ieșit două faze de poartă. În rest, un joc previzibil și fără lacune mari din partea croatului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,9

Andrei Artean

În ceea ce probabil a fost cel mai slab meci al lui Artean în acest sezon, închizătorul se vede vinovat principal la golul doi și s-a remarcat negativ printr-o serie de pase greșite, inclusiv o liberă executată direct în aut la ultima fază periculoasă a echipei.

Nota Cronicii: 4,3
Nota comunității: 5,9

Josip Šoljić

Joc solid pentru Soljic, foarte implicat în meci, deși nu a reușit să-l suplinească pe Croitoru chiar cum am fi avut nevoie să o facă. Oricum, rămâne cel mai util jucător adus în această iarnă, atât prin prestații, cât și prin prezențele adunate în această parte a sezonului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,1

Cristi Bărbuț

De abia a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren câteva săptămâni și acest lucru s-a simțit. Cu o singură acțiune notabilă în cont și în rest un joc retras, pentru a compensa din suferințele flancului drept acoperit de Neagu, Bărbuț a lăsat impresia absenței în acest joc.

Nota Cronicii: 5
Nota comunității: 4,7

Alex Popovici

Pe mine m-a surprins Popovici cu prestația sa, atât ca implicare, cât și ca rată de insuccese - adică redusă. Nu are travaliul lui Croitoru, dar a fost prezent în zona centrală și a pus presiune pe adversari cu câteva curse, e drept, neconcretizate din lipsă de opțiuni la continuare fazelor. Oricum, față de ultima oară când a jucat în această poziție, diferența mi s-a părut notabilă și meritorie de un cuvânt bun.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,2


Josip Fuček

Chiar dacă a pierdut un tempo cu accidentarea care l-a ținut departe de teren, Fucek arată că nu a îmbătrânit degeaba. Jocul său oferă o siguranță defensivă sporită, în vreme ce colaborarea sa - în special cu Novak - progresează bine.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,0

Pedro Henrique

Inevitabil, Pedro anatognizează. Gesticulările sale la fiecare contact cu adversarul sau la câte o pasă ratată, de parcă vina nu ar fi niciodată la executant, sunt urâte. Dar la Voluntari a făcut cel mai bun meci din acest an, nu atât fiindcă a scos un penalty din nimic, pe care l-a și transformat, cât că a reușit să intre mai bine în jocul coechipierilor, a fost aproape de dublă și tot de la el a plecat ocazia lui Mailat.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 6,5

REZERVE

Sebastian Mailat

După prestația dezamăgitoare din etapa trecută, când adversarul s-a închis mai mult, jocul lui Mailat a plăcut de această dată. Păcat de șansa neconcretizată, dar în rest aș spune că a fost primul meci în care am văzut mai consistent dovada calității de care dispune mijlocașul de bandă - culmea, mai mult jucând în stânga, decât în dreapta.

Nota Cronicii: 6
Nota comunității: 6,7

Octavian Drăghici

E greu de zis ce mai aduce Drăghici acestei echipei. În minutele prinse pe parcursul lui 2017, n-a reușit să se impună în vreun și nici puținul timp petrecut pe teren ieri nu a adus ceva nou. Pauza de iarnă, cu ceva agitație, pare să-l fi afectat pe cel care înscria de șase ori pentru Poli până atunci.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,7

Cosmin Bîrnoi

Nu mi-e prea clar de ce a trebuit introdus Bîrnoi în prelungirile partidei, când echipa ar fi trebuit să se concentreze pe modalități de a aduce mingea în față cât mai repede. Nici nu avea cum să se remarce în doar trei minute, deși a ajuns să atingă mingea.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,8

Niciun comentariu :

Google+