30 ianuarie 2007

Inainte de plecare

Alb-violetii au disputat astazi un ultim amical in compania celor de la Calor, din Liga a treia, inainte de a se indrepta inspre cantonamentul din Italia . Calor este o echipa compusa din multi tineri destul de talentati si a avut un debut bun de sezon, aflandu-se acuma pe locul al treilea.

Dupa o prima repriza mai stearsa, in care Poli a nimerit de patru ori bara si a inscris o data prin Bucur - fiind egalata ulterior dintr-un penalty, comis de McKain - a urmat un mitan secund mult mai eficient, alb-violetii inscriind de patru ori, prin Oprea (x2), Latovlevici si Mansour. Astfel scorul final a fost de 5-1.

In timp ce Tanasa continua sa dezamageasca (desi a obtinut un penalty transformat de Oprea), Matei a dat dovada de reale calitati si, din cate se pare, are sanse reale de a ramane la echipa. Omoduemuke este un jucator tehnic, bun la recuperare, dar nu verticalizeaza suficient jocul, in timp ce Karamian nu a stralucit, fiind folosit ca fundas stanga - cel mai probabil in vederea meciului cu Rapid, cand Emeghara va lipsi.

Lotul ce va fi deplasat la Montecatini a fost decis de Artimon si arata astfel: Popa si Zimmermann (portari), Olah, Radoi, McKain, Scutaru, Mehmedovic, Canu, Izvoranu, Emeghara, Latovlevici (fundasi), Alexa, Omoduemuke, Caramarin, Torje, Karamian, Daminuta, Plesan, Matei, Grigorie (mijlocasi), Cristea, Bucur, Tanasa, Mansour, Oprea (atacanti) - conform site-ului oficial al clubului. Shroj si Abiodun se vor alatura lotului daca vor primi un raspuns favorabil din partea comisiei ce va stabli situatia lor pe intai februarie.

Niciun comentariu :

Google+