14 martie 2018

Etapa alb-violeților împrumutați #10martie

Începem o serie nouă pentru acest retur, în care vom încerca să vă ținem la curent cu evoluțiile jucătorilor împrumutați în primele trei ligi. Cea mai tristă veste vine de la Lugoj, acolo unde accidentarea suferită anul trecut de tânărul Popan a recidivat și acesta riscă să nu-și mai poată continua cariera.

P.S. Situația lui Popan are șanse să nu fie așa de gravă precum părea inițial. Urmărim ce ne mai zice omul în următoarele săptămâni.

Sursă poză Bocșan: facebook.com/ripensiatimisoara


Ripensia


Bocșan a fost integrat ca titular deja de la primul meci al Ripensiei și, care evoluează tot cu trei fundași centrali în spate. În victoria timișorenilor cu Dacia Unirea Brăila a avut un meci fără mari dificultăți, după ce în prima etapă a scos un gol ca și făcut la Snagov.

A debutat la galben-roșii (și în liga secundă) portarul Mario Contra, care l-a înlocuit pe Dalin Munteanu, accidentat. Contra a reușit o intervenție importantă la un șut din apropiere, dar mai are de lucrat la ieșirile de pe linia porții. Ar fi foarte important pentru el să joace în continuare, mai ales că Munteanu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și nu are mari șanse să mai evolueze în acest sezon.

Golda a fost rezervă neutilizată în acest meci.


ASU Politehnica


Obișnuitul titular al postului de fundaș dreapta, Motreanu a fost doar rezervă în egalul Politehnicii cu Academica Clinceni.


Dunărea Călărași


Doman a evoluat în prima repriză, înainte de a se accidenta chiar înainte de pauză. Călărași a revenit de la 0-1 și a câștigat cu Afumați, consolidându-și poziția de lider.


CSM Reșița


Podină a fost integralist în victoria fără istoric din fața celor de la Mama Mia Becicherecu Mic. Reșița rămâne angrenată în lupta pentru promovare și din cum i-am văzut în amicalul cu noi, arată bine de tot, atât ca organizare, cât și ca atitudine.


CSM Lugoj


Pădurariu a fost unul dintre artizanii victoriei Lugojului în deplasare cu Universitatea Craiova II. El a obținut faultul pe urma căruia a înscris Bozian golul trei, și a înscris la rândul său după ce „a recuperat un alt balon la 20 de metri de buturi și a scăpat singur cu un apărător, pe care l-a driblat scurt, trimițând cu stângul la colțul lung” (sporttim.ro)

Cu Fridrich accidentat și portarul David Filip rezervă, au mai evoluat pentru Lugoj Daniel Filip, titular, și Narcis Popan, intrat în repriză secundă. Ultimul nu a jucat decât cinci minute, dar a fost destul ca vechea accidentare să-i recidiveze. Perspectivele sunt sumbre pentru unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale.

Lugojul ajunge pe doi cu această victorie și se apropie de liderul Șirineasa.

ACS Ghiroda


Lotul Ghirodei a suferit multe modificări în iarnă și asta s-a resimțit în întâlnirea cu Centrul Național de Pregătire Timișoara. Cu Totic și Lazăr integraliști și Ciobanu titular, dar înlocuit de Dincă pe parcurs, (asta conform FV, căci sporttim îl dă pe Lazăr schimbat), Ghiroda a pierdut cu  0-2 în fața jucătorilor tineri de la CNPT. 

Millenium Giarmata


Fundașul dreapta Sporin a fost integralist în meciul spectaculos dintre Giarmata și Hermannstadt II, terminat la egalitate, 3-3.

Rezumat


Sezon
Club
LigăMin.G.Notă
Cristian BocșanRipensiaL29006,0
Mario ContraRipensiaL25806,0
Denis GoldaRipensiaL200-
Radu MotreanuASU PolitehnicaL200-
Cătălin DomanD. CălărașiL2410-
Cristian PodinăCSM ReșițaL3900-
Harald FridrichCSM LugojL300-
Cristian PădurariuCSM LugojL3xx1-
Daniel FilipCSM LugojL3900-
David FilipCSM LugojL300-
Narcis PopanCSM LugojL350-
Denis CiobanuACS GhirodaL3xx0-
Damir ToticACS GhirodaL3900-
Alexandru LazărACS GhirodaL3900-
Alexandru DincăACS GhirodaL3xx0-
Sinisa SporinM. GiarmataL39000
* Notele sunt preluate din Fotbal Vest, exceptând cele îngroșate, pe care le-am acordat noi
** Jucătorii cu minutele în bold au fost titulari

Niciun comentariu :

Google+