19 ianuarie 2018

Golul preferat îl semnează...

Alexandru Munteanu! Cu 70% din totalul celor 67 de voturi, reușita mijlocașului dreapta din meciul cu CFR Cluj a dominat opțiunile voastre pentru „golul sezonului”. De până acum.


Inspirația lui Munteanu a dictat desfășurarea ostilităților și ne-a permis să facem acele șaptezeci de minute excepționale în compania liderului. Ca execuție reprezintă șutul aproape perfect, cu elementul surpriză de partea sa, prinzându-l astfel puțin în fața liniei pe portarul clujean. Golul seamănă cu cel de pe locul doi în preferințele voastre, finalizarea excepțională a lui Mailat din partida cu Astra Giurgiu. 

Deși toate reușitele din listă sunt memorabile, poate că preferințele mele personale se îndreaptă către cele două goluri de echipă, cel semnat de Vașvari la Mediaș și cel semnat de Șeroni la capătul acelui meci confuz de la Iași. Al lui Vașvari e simplu, curat, precis, cu un joc de pase între trei jucători și demarcarea excelentă a marcatorului. Al lui Șeroni are o doză în plus de dramatism și de sacrificiu, cu recuperarea în preajma propriului careu, ieșirea rapidă din apărare, mutarea jocului pe celălalt flanc prin pasa intuitivă a lui Munteanu, totul culminând cu alunecarea fără menajamente a lui Șeroni, care ne-a adus egalarea. 

Speranța implicită este că vom avea parte de mai multe astfel de reușite în meciurile următoare. Pe cât de memorabile sunt golurile de la distanță, pe atât de greu sunt de replicat. Mai bine ca Barcelona, toate din careul mic, cu câte-o reușită punctată de Messi de la treizeci de metri. Că doar n-o fi așa de dificil!

Rezultate sondaj:

Alexandru Munteanu - 70,1%
Sebastian Mailat - 9%
Gabriel Vașvari (1) - 6%
Gabriel Vașvari (2) - 6%
Alexandru Ciucur - 4,5%
Alin Șeroni - 3%
Camaldine Abraw - 1,5%

Niciun comentariu :

Google+