7 octombrie 2017

Juniori U19 şi U17: LPS - Poli

Ultima etapă din faza de calificare a pus din nou față în față cele mai importante centre de formare din Banat. Conform așteptărilor, un meci a fost o formalitate și celălalt dramatic, dar la final ambele echipe de juniori ale Politehnicii s-au calificat la Elite!

La U19, jocul n-a avut mare miză și acest lucru s-a simțit. În ciuda neatenției arătate de ambele formații, primul gol a căzut de abia în a doua parte a reprizei, când o pasă lungă a lui Demenescu l-a găsit pe Andreici, care singur cu portarul nu a ratat. Repriza secundă a fost mai dinamică, cu Ochea în prim plan, care a semnat o triplă. Din păcate, fundașul alb-violeților, Gavruță, și-a rupt cotul, chiar înainte ca gazdele să înscrie și ei, atunci pentru 2-1.

La U17, meciul decisiv s-a dovedit a fi neașteptat de încrâncenat. Echipele și-au împărțit perioadele de dominare, cu Poli intrând tare la debut, înainte ca gazdele să preia inițiativa. Puțin contrar cursului jocului, alb-violeții au deschis scorul, când centrarea lui Toboșaru a fost trimisă in poartă de Dobrincu. Meciul a trenat o vreme, și părea să devină de uzură în partea secundă, dar tensiunea a crescut odată ce gazdele au înscris în urma unei centrări din lovitură liberă. Cu mai puțin de jumătate de oră rămasă de jucat, Banatul ar fi putut prelua conducerea, dar lobul peste Mosoarcă a sfârșit în bară. Pericolul la poarta noastră a continuat din fazele fixe, și doar un reflex al portarului ne-a ținut 'în față'. Din fericire, niciuna din echipe nu și-a păstrat calmul la construcție, astfel că nici noi n-am profitat de contrele care ni s-au prezentat, dar nici cei de la Banatul nu au periclitat poarta. Finalul a avut loc în careul nostru, cu prea multe faze fixe pentru a sta liniștiți. Două intervenții excepționale ale lui Mosoarcă ne-au salvat la goluri ca și făcute, și după patru minute chinuitoare de prelungire, a venit și fluierul calificării la Elite!

Bravo băieți!

U19: Trifon - Gavruță, Demenescu, Cochințu,  Andreca - Iseini - Ursu, Andreici, Ochea, Bonda - Sîrbu

U17: Mosoarca - Foca, David, Bain, Codrea - Tașcă  -Târțău, Românu, Kecskes, Toboșaru - Dobrincu

Niciun comentariu :

Google+