18 septembrie 2017

Note: Poli - Sepsi (et. 10, c. reg.)


Poli - Sepsi 0:0
[55 voturi]


CRONICA MECIULUI

Marius Curileac

Chiar de n-a avut prea mult de apărat, ocaziile oaspeților au fost foarte mari, iar Curileac ne-a scăpat de rușinea înfrângerii, acoperind greșelile fundașilor.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,0

Valentin Crețu

Un nou meci foarte bun pentru Crețu, care a fost foarte vizibil și bătăios și pe plan ofensiv.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 6,9

Cristian Melinte

Uf... n-a fost o zi prea bună pentru Melinte. E drept, a scos acea minge de pe linia porții, dar mai degrabă a ratat Nikolić. În rest a avut multe gafe, inexactități și a și fost depășit ușor de același Nikolić.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 6,6

Gabriel Cânu

Un meci tipic pentru Cânu, un monument al constanței. În plus, căpitanul ajunge parcă meci de meci să finalizeze cu capul câte o fază fixă, ceea ce este îmbucurător. 

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,2

Alin Șeroni

A cam uitat să-și acopere partea la imensa șansă a oaspeților din prima repriză, dar ca de obicei a compensat prin ambiție. Ba mai mult, a și avut cea mai mare ocazie a noastră.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,4

Gabriel Vașvari

Dacă la Cânu a fost un meci tipic, la Vașvari a fost atipic. Dacă de obicei mijlocașul avea și rele și bune, acum a fost destul de constant pe tot parcursul meciului.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,3

Andrei Artean

Artean a încercat câte ceva pe final, dar n-a prea reușit nimic notabil, doar o prestație alternantă.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,2

Alexandru Munteanu

La fel ca și colegul său de bandă, Munteanu a avut un nou meci bun, în care a făcut de toate: a construit, a centrat, a șutat de unde a putut. Din păcate jocul echipei nu l-a ajutat mai mult.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 6,7

Josip Šoljić

Croatul a fost unul dintre jucătorii care au evoluat sub forma obișnuită. Din păcate, a fost mijlocașul cu cele mai multe pase greșite, ceea ce a și forțat schimbarea lui la pauză.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,8

Cosmin Bîrnoi

Iată cum meci de meci Bîrnoi rămâne tot mai mult în mintea publicului, stârnind chiar un ropot de aplauze adresate numai lui în prima repriză. E drept, chiar dacă driblezi cinci adversari, dacă nu găsești și o finalizare sau o pasă utilă, faza e doar de ochii lumii. Dar sunt semne că Bîrnoi poate contribui cu un strop de fantezie jocului echipei, chiar dacă pe moment o face doar sporadic.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,5

Miguel Bianconi

Nu sunt prea multe de zis când un atacant nu are nici un șut pe poartă o repriză întreagă și nu se face văzut cu nimic altceva decât cu nervii cauzați de frustrare.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,4

REZERVE

Ivan Ćurjurić

Croatul mi se pare un jucător promițător, dar încă trebuie să și onoreze aceste promisiuni.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,1

Alexandru Ciucur

Îmi cam pare rău de această notă pentru Ciucur pentru că nu e vina lui că a fost nevoit să joace pe posturi pe care nu e obișnuit. Săracul mai are de jucat mijlocaș și fundaș central și a bifat toate posturile în afară de cel de portar. Dar pe de altă parte, un fotbalist trebuie să poată juca pe orice post, chiar dacă evident nu va da cel mai bun randament. Ca atacant a părut că nu știe cum să conlucreze cu coechipierii, iar după ce a trecut fundaș lateral în locul lui Șeroni, am fost mult mai expuși.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,7

Sebastian Mailat

La început a părut că introducerea forțată de împrejurări a fost în zadar, dar în ultimele 10 minute Mailat a reușit să se facă folositor și să creeze două mari ocazii. În rest... de ce trebuie să fie așa de complicat, când putea fi atât de simplu?

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,3

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Cum spuneam și în cronică, cred că s-a hazardat cu schimbările la pauză și cu modificările tactice, și că era mai bine să continuăm jocul așa cum a fost pregătit.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,7

Echipa

După un început bun de meci, n-am mai reușit să realizăm nimic notabil, iar în repriza a doua, în urma schimbărilor, a părut că e o confuzie generală pe teren.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,2

Omul meciului

Gabriel Cânu - 18,2%
Alexandru Munteanu - 14,5%
Marius Curileac - 14,5%
Valentin Crețu - 12,7%
Cristian Melinte - 12,7%
Niciunul - 10,9%
Alin Șeroni - 5,5%
Cosmin Bîrnoi - 5,5%
Gabriel Vașvari - 3,6%
Ivan Ćurjurić - 1,8%


Niciun comentariu :

Google+