21 august 2017

Note Gaz Metan - Poli (et. 7 c. reg.)

Gaz Metan - Poli 0:2 (0:2)
[74 voturi]


CRONICA MECIULUI

Marius Curileac

Un nou meci fără mult de muncă pentru portar, care s-a evidențiat prin câteva ieșiri oportune (dar una greșită), precum și o paradă frumoasă la singurul șut pe poartă al gazdelor.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,4

Valentin Crețu

Încă un joc bun pentru Crețu, care chiar dacă suferă la centrări, este o prezență importantă în elanul nostru ofensiv. Alături de Vașvari, Soljici, Cânu, și el a dat semne nervozitate agresivă în partea secundă, dar s-a terminat cu bine.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,3

Cristian Melinte

Solid și fără greșeli majore, prezența defensivă a lui Melinte începe să se contureze ca un atu al continuității.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,1

Gabriel Cânu

Asemeni lui Melinte, un joc destul de curat și fără greșeli.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,3

Alexandru Țigănașu

Poate că nu s-a poziționat grozav la unica mare șansă a gazdelor, la șutul pe lângă din finalul primei reprize, dar organizarea defensivă ca urmare a acelei faze fixe n-a fost grozavă în ansamblul ei. Solid în rest și periculos la urcările în flanc și la loviturile libere.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,3

Gabriel Vașvari

După o primă repriză grozavă, cu două goluri, dintre care unul chiar magnific, Vașvari a riscat să pericliteze soarta meciului printr-un fault absurd la debutul reprizei secunde, care l-a văzut eliminat. Mi-a adus aminte de intervenția din meciul cu FCSB, tot în aceeași zonă la centrul terenului, tot agresivă/riscantă fără sens. La experiența sa, ar trebui să se comporte mai bine, dar cumva este un risc asumat, dat fiind că în ultimele patru sezoane a încasat patruzeci de galbene.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 8,4

Andrei Artean

Fără să fie spectaculos, închizătorul și-a făcut treaba și a închis spațiile chiar și cu echipa în inferioritate numerică.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,6

Alexandru Munteanu

Cu o pasă de gol în cont și câteve incursiuni periculoase de-a lungul meciului, Munteanu rămâne motorul principal al atacului nostru.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,6

Cosmin Bîrnoi

Deși a evoluat în poziția sa naturală, în spatele vârfului, nu am fost impresionat de aportul său la joc. Faptul că în ciuda multor imprecizii a fost implicat la ambele goluri (un-doi cu Vașvari la primul, fault scos la al doilea) este însă admirabil și o trăsătură deosebită.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,5

Alexandru Ciucur

Încercat în flancul stâng, Ciucur s-a remarcat mai ales prin ratarea unei noi ocazii de singur cu portarul. În rest, n-a avut mare succes în fața adversarilor, într-o partidă mai degrabă de uitat.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 6,8

Octavian Drăghici

La cum prestează atacanții, poate ar trebui să nici nu ne mai obosim cu un vârf împins în primul unsprezece. Drăghici n-a avut nicio contribuție notabilă la jocul nostru, în afara unor dueluri câștigate cu fundașii adverși.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 6,5

REZERVE

Josip Šoljić

De parcă starea din teren nu era destul de tensionată, introducerea croatului (care a luat galben la nici zece minute după ce a intrat) a pus mai degrabă paie pe foc. După minutul 65 s-a mai liniștit echipa, iar Soljic și-a trecut în cont o pasă de gol la faza irosită de Ciucur. Pe lângă asta, lipsa ocazilor Mediașului se datorează efortului depus de cei doi închizători.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,6

Sebastian Mailat

A intrat binișor în joc și a fost aproape de gol în două rânduri, la un șut deviat lângă vinclu și la o finalizare moale din interiorul careului. Are potențialul să creeze mereu pericol, dar tevatura în jurul contractului pare să nu-i ofere liniștea necesară în aceste etape.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,1

Marius Croitoru

N-a jucat decât cinci minute.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 6,4

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Interesante mișcările tactice încercate de Popa, mai ales că par să fi funcționat. M-am temut ca partida să ne scape din mână imediat după pauză, când jucătorii au părut deosebit de tensionați, de mă întreb ce s-o fi discutat la vestiar. A ieșit bine până la urmă, dar nu pot să nu remarc și eu că în minutul 88, în loc să-l debuteze pe Haruț în Liga 1, l-a introdus pe Croitoru ca să mai bifeze o prezență. Va fi interesant de văzut dacă în afară de Bîrnoi și Mailat se va mai găsi loc pentru alți tineri în acest sezon. Așa scrie la contract.

Nota Cronicii: 7,0
Nota comunității: 8,0

Echipa

Este esențial să câștigăm meciurile care trebuie câștigate, iar acesta a fost unul dintre ele. Totuși, greu de înțeles tensiunea de la revenirea pe teren după pauză. Chiar dacă impresia mi-e că nu suntem încă o echipă, jocul colectiv merge și nu intrăm cu capul plecat în nicio partidă. Victoria în meciurile mari va depinde însă de o creștere a încrederii de sine.

Nota Cronicii: 7,0
Nota comunității: 7,6

Omul meciului

Gabriel Vașvari - 85,1%
Valentin Crețu - 4,5%
Alexandru Munteanu - 4,1%
Marius Curileac - 2,7%
Alexandru Țigănașu - 1,4%
Gabriel Cânu - 1,4%


Niciun comentariu :

Google+