31 ianuarie 2015

Amical: ACS Poli - Şoimii Pâncota 0:0

Primul amical al anului s-a terminat la egalitate, pe Colterm, fără reuşita din partea vreunei protagoniste. Poli a avut două goluri anulate şi o sumedenie de ocazii, conform cronicii apărute pe site-ul oficial al clubului.

Mai jos aveţi şi jucătorii folosiţi de Alexa. Va fi interesant de văzut dacă Smaranda va rămâne titular şi la reluarea campionatului, sau dacă Pap va primi o nouă şansă. Nu cred că evoluţiile sale l-au scos din poartă, cât contextul momentului, şi interesul clubului, în condiţiile în care vede în el un portar cu potenţial şi un posibil internaţional de tineret, este să îl promoveze. Dar la fel de adevărat este că Smaranda, protejat de o apărare foarte solidă, a fost la înălţime în relativ rarele momente în care poarta noastră a fost atacată. Decizii, decizii.

Interesantă şi improvizarea lui Kneeshaw ca fundaş dreapta. Nu este prima oară când jucători de viteză sunt testaţi în poziţii mai puţin convenţionale (pentru ei) în flancuri, dar ar fi surprinzător să se regăsească acolo şi în viitor. Entuziasmul englezului în joc nu se pretează prea bine cu un rol aşa de sensibil la exuberanţe.

Altfel, Victor Nikiema, a cărui profil îl puteţi vedea mai jos, este anunţat ca şi aproape transferat la Poli. Mijlocaşul închizător de 21 de ani este un fotbalist cu potenţial, experimentat deja într-un fotbal destul de bun, a cărui tehnică pare una deosebită, judecând după clipul cu el de pe youtube. La fel de adevărat este că în anii trecuţi a avut probleme de agresivitate pe teren, încasând un număr incredibil de 20 de cartonaşe galbene la 63 partide disputate, conform soccerway. Chiar mai incredibil este că nu a fost eliminat în niciuna dintre acestea! Deci când Alexa a spus că Nikiema este un jucător cu agresivitate, n-a glumit.

Mai urmează două partide amicale până la plecarea în cantonamentul din Turcia, cu UTA BD pe 4 februarie şi cu Naţional Sebiş pe 7 februarie. Ambele ar trebui să se dispute în deplasare.

Poli: Pap (min. 30, Haidău / min. 60, Smaranda) - Belu (min. 46, Kneeshaw), Bocșan (min. 46, Cânu), Melinte (min. 46, Todorov), Bălace (min. 46, Morariju) - Bărbuț (min. 46, Balaure), Petre (min. 46, Poparadu), Trandu (min. 46, Popescu), Boldea (min. 46, Nanu) - Chipirliu (min. 46, Duarte / min. 73, Doman), Henrique (min. 46, Popovici).

Niciun comentariu :

Google+