2 decembrie 2014

Rezultate sondaj 02.12.2014

Nu cred că am avut destule voturi de această dată să dăm un verdict cuprinzător pentru întrebarea avută. Şi aşa, dacă e să ne uităm la perioada turului, nu surprinde faptul că Henrique e considerat cheia succesului obţinut. Probabil a pierdut voturi prin prisma ultimelor partide mai puţin eficiente, dar faptul că îi datorăm multe puncte este cert. E un jucător de bună calitate, care e posibil să sufere puţin prin lipsa de concurenţă pentru poziţia de vârf, însă trebuie să-şi revină la forma de golgheter dacă e să rămâne cheia acestui sezon.
Calitatea jocului nostru defensiv este exprimată în impresionanta medie de 0,35 goluri primite pe meci până acum, şi mai impresionantă dacă e să ne uităm la ultimele zece partide jucate, în care am primit un singur gol. Cânu pare să fie cea mai importantă piesă din acel angrenaj, un bun înlocuitor pentru excelentul Şeroni, atât în spate, cât şi în faţa porţii. Nu a fost perfect şi beneficiază de adversari care nu debordează în presiune ofensivă, dar şi aşa mi se pare justificat să fie considerat, alături de Henrique, o piesă vitală.
Personal aş fi spus că Bărbuţ merită să fie mai apropiat de primii doi aleşi, căci a înscris şi colaborat la multe din reuşitele acestui sezon, cu un joc superior celui etalat anul trecut. El suferă mai mult decât Henrique din lipsa de spaţii, dublajul pe flancuri, etc., dar şi aşa este unul din cei doi jucători probabili să ofere ceva special echipei.

Nu aş vrea să subestimăm nici importanţa linei de mijloc, condusă de cei doi nominalizaţi, şi în special pe Popescu, care la doar 20 ani l-a suplinit cu mult succes pe accidentatul Ovidiu Petre. Dincolo de asta, el este important fiindcă reprezintă o piesă utilă viitorului Politehnicii, cu care să putem construi o echipa de Liga 1 în anii care vor urma.

Va fi interesant de văzut dacă tot aceşti jucători vor fi cheia anului viitor, sau dacă alţii vor ieşi în evidenţă. Mi-ar fi greu să previzionez ce se va întâmplat, însă mi-e greu să cred că succesul clubului ar putea să nu-i includă pe cei menţionaţi în acest sondaj.

Pentru următorul sondaj, întrebarea vine: compartimentul în care avem nevoie de întăriri?

Cel mai bun jucător al turului:

Gabriel Cânu - 4 voturi (36%)
Cristi Bărbuţ - 1 vot (9%)
Pedro Henrique - 6 voturi (54%)
Adrian Poparadu - 0 voturi
Ovidiu Popescu - 0 voturi

Total voturi: 11

Niciun comentariu :

Google+