25 noiembrie 2014

Rezultate sondaj 24.11.2014

Întrebarea acestui sondaj a fost una simplă, dar fără loc de ascunzişuri: cine e princpiala noastră rivală la promovare?

Răspunsurile se arată conform clasamentului adevărului. Două voturi le despart pe Fortuna şi Metalul, ca CS Mioveni să fie codaşa acestui trio. Cred că rezultatul este reprezentativ, şi mai cred că multe depind de noi. Am avut o serie de şase victorii la rând, care ne-a adus de la o palmă de puncte în spatele liderului, pe prima poziţie cu avans de patru puncte. Dacă o continuam, acuma aveam opt puncte peste locul doi - va să zică, o serie de victoriii ne poate oricând consolida poziţia, în vreme ce urmăritoarele par să se lupte între ele şi să bată pasul pe loc.

Pentru următorul sondaj, întrebarea este tot destul de simplă: cine a fost cel mai bun jucător din tur? Dacă bun e sinonim cu util, voi decideţi. Pentru a fi eficienţi, opţiunile sunt limitate la primii cinci jucători ca medie a notelor pe care le-am acordat, cu condiţia să fi evoluat în şapte din cele zece partide.

Adversarul principal la promovare:

Metalul Reşiţa - 6 voturi (37%)
Fortuna Câmpina - 8 voturi (50%)
Dacia Mioveni - 2 voturi (12%)

Niciun comentariu :

Google+