24 septembrie 2013

CR: FC Bihor - ACS Poli 0:1 (0:0)

Din păcate nu am putut viziona în detaliu prima victorie a Politehnicii din ultima vreme, dar e bine că aceasta a venit, chiar dacă în compania unei echipe de Liga a II-a. Golul victoriei a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 73, când acesta a trimis în poartă cu...capul! Asta după ce Popovici în special, dar şi Boldea sau Nicola, au ratat mai multe ocazii, în ambele reprize, din poziţii favorabile.

În prima repriză a fost nevoie de câteva intervenţii inspirate ale lui Pap, titularizat pentru prima oară în acest sezon, pentru a menţine scorul la egalitate. Prin preajma minutul 20, Trandu, Boldea şi Popovici nu au reuşit să transforme nişte oportunităţi bune în gol, iar pe lângă alte câteva şanse, până la pauză s-a mai remarcat mingea deviată de Petrovic în bară, în urma unei lovituri libere.
Poli a controlat mai bine jocul în a doua repriză, când gazdele nu s-au mai prea apropiat de poarta noastră, ca ulterior presiunea exercitată de alb-violeţi să se concretizeze prin golul lui Bărbuţ.

Aşadar, un mic rezultat pozitiv obţinut cu o echipă mixtă de rezerve şi titulari şi nu mai puţin de patru debutanţi în acest sezon, dacă nu i-am numărat greşit. Să sperăm că îi va înaripa pe fotbaliştii noştri pentru un meci memorabil sâmbătă seara, la Bucureşti. Încet, încet ar cam fi timpul pentru un asemenea meci...!

Poli: Pap - Belu, Şeroni, Petrovic, Nicola - Bărbuţ, Poparadu, Trandu - Boldea, Furtado, Popovici

Schimbări:

Ruiz pentru Furtado (min 70)
Moldovan pentru Boldea (min 83)
Dragomir pentru Bărbuţ (min 90)

Niciun comentariu :

Google+