27 aprilie 2013

Luceafărul - ACS Poli 0:1 (0:0)

Am trecut cu bine de acest test deosebit de important, în ciuda unor condiții adverse pe final de partidă când Trandu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, dar alb-negrii au avut forța și inspirația de a lupta în continuare și au marcat în inferioritate numerică, prin Nanu din lovitură liberă. Aceasta a fost obținută de noul favorit al Politehnicii, Bărbuț.

Dacă ar fi să dăm crezare comentariului de la radio, meciul a fost unul bun, dinamic, care a adus ocazii la ambele porți (Szekely, pentru Poli, fiind principalul protagonist), care ar fi putut să se încheie și altfel în cazul în care gazdele se dovedeau mai precise la finalizare, mai ales în a doua parte a reprizei secunde. De apreciat și inspirația lui Velcea, care l-a introdus pe Nanu cu doar zece minute înainte de marcarea golului, precum și faptul că se pare că ne-am cristalizat un unsprezece solid pentru finalul de sezon.

Bravo Poli!


Poli: Kirev – Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic – Bărbuţ, Ov. Petre (cpt., 74′ Poparadu), Trandu, Bălace (71′ Nanu) – Boldea (57′ Boştină), Szekely

2 comentarii :

Anonim spunea...

Primul pas mai apasat spre prima liga.O victorie acasa cu Valcea va creiona accederea in prima liga.Va fi un meci extrem de greu cu relevatia serie care are un antrenor mai cunoscut pe la noi.

Anonim spunea...

Cum liga 1 se vede la orizont trebuie deja gandita intarirea echipei.Cred ca aducerea acasa a unor jucatori care nu prea joaca pe la alte echipe este o solutie.Este jalnic sa vezi cum un super jucator cum este Scutaru freaca tusa.Nici cu Mera treaba nu este OK asa ca ce bine daca ar fi readusi la Poli.Oricum problema trebuie atacata din timp.Cu Scutaru avem si un capitan adevarat luptator pentru club.

Google+