13 octombrie 2012

Damila Măciuca - ACS Poli 0:0

În marele derby al acestei runde, Poli a terminat la egalitate partida cu liderul de drept al ligii a II-a, Damila din Măciuca. Dat fiind că acest meci nu a fost televizat, e greu să îmi dau cu părerea prea mult despre cele întâmplate astăzi pe terenul formației din județul Vâlcea, dar din cele auzite și citite, se pare că a fost un duel destul de echilibrat, cu gazdele ratând câteva foarte bune ocazii în prima repriză, în timp ce alb-negrii au fost mai periculoși în a doua.

Nu este un rezultat spectaculos, dar o înfrângere ar fi cântărit mult mai rău pentru noi, mai ales că încă nu putem știi cu exactitate care sunt adversarele la promovare. Important este să stăm în preajma top-ului până la finalul acestui tur, ca apoi să se efectueze anumite retușuri la club, care să ne permită construirea unei echipe care va putea rezista și în Liga 1, dacă e să ajungă acolo.

Poli: Kirev - Redjepi, Petrovic, Seroni, Marovic - Goge, Poparadu, Dobricean, Balace - Boldea, Szekely

Schimbări:

Trandu pentru Dobricean (min. 55)
Boștină pentru Szekely (min 73)

Un comentariu :

Anonim spunea...

Am fost convins ca vom pierde la Maciuca dar obtinerea unui punct, este un rezultat extrem de incurajator pentru echipa si suporteri.Avem o echipa buna care se poate bate pentru promovare.Esenta ligii 2 este sa castigi toate meciurile de acasa.Pentru urmatorul meci ne trebuie un psihic robust caci intalnim formatia care anul trecut ne-a luat toate punctele.Avem practic de toate, o aparare bunicica ,un mijloc cat de cat dar in atac ne lipseste ,,un Gigel Bucur"care sa o bage in ate.Pe unde zace Zagrean ?Pacat ca avea stofa de varf.

Google+