29 august 2012

CR: Șoimii Pâncota - ACS Poli 3:2 d.p. (2:2, 2:1)

Alb-negrii au fost învinși ieri în meciul de Cupă de la Pâncota, reconfirmând temerile exprimate atât aici, cât și în alte zone mai mass-mediatice, cum că jocul echipei suferă mult. Principalul motiv, zic eu, este organizarea în pripă a clubului, tergiversarea semnării contractelor cu jucătorii și, până la urmă, inabilitatea de a prioritiza calitatea înaintea cantității.

Poli a fost condusă cu 2-0 în prima repriză, grație și a unui autogol al lui Petrovic, dar au marcat pe final de repriză prin Enciu, din penalty. Egalarea a venit în prelungirile meciului, golul fiind marcat de Goge, astfel că partida a intrat în prelungirile adevărate. Din păcate, tot gazdele au trecut în avantaj în minutul 97, iar până la final alb-negrii n-au mai avut forța de a reveni.

Echipa care a evoluat ieri a fost următoarea:

Poli: Coca - Iovan, Şeroni, Petrovic, Aniţoiu (46 Miculescu) - Goge, Dobriceanu, Poparadu, Trandu (78 Artean) - Boştină, Enciu.

Vorba în târg e că Bălace se va alătura lotului Politehnicii, iar alături de el ar mai trebui să vină câte o achiziție, două. Mai mult, Velcea declara că nu și-a pierdut speranțele în semnarea lui Zăgrean, care, precum am opinat sâmbătă, ar fi esențial pentru atacul nostru - cu condiția să nu mai aibă suferințe fizice. Așadar, nimic prea concret, iar proaspătul primar al orașului riscă să cadă în propria-i capcană, dacă în loc de promovare, echipa va lupta undeva la mijlocul clasamentului sau chiar mai jos. Dar nu cred că asta reprezintă o mare problemă pentru factorul politic, care găsește mereu nuanțele necesare să iasă curat dintr-un eșec.

Sper doar pentru binele clubului că lucrurile se vor îndrepta cât mai curând și că ne vom putea mobiliza suficient pentru a trece cu cât mai puține pierderi peste turul campionatului. Ulterior, se mai poate lucra. Dar punctual, nu cu buldozerul, că atunci e degeaba.

2 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Nu stiu daca s-a prioritizat cantitatea. Cred ca pur si simplu nu s-au gasit jucatori de valoare, sau acestia n-au fost convinsi de prospectele echipei. Am impresia ca problema e ca nu s-a stabilit ce se vrea cu echipa. Mergem pe jucatorii de la Poli si Recas care vor creste cu timpul? Mizam pe niste jucatori de valoare pentru a obtine promovarea de anul acesta? Vrem performanta, da nu pe bani? Clubul e intr-o criza de identitate si asta trebuie rezolvata intai. Momentan e haos din toate punctele de vedere. Vorba unui prieten: nu s-a schimbat nimic, e la fel ca pana acum. Poate ne scoate UTA din impas.

Stefan Carpanu spunea...

Vrem performanta, dar nu pe bani. Eu cu asta as vota.

Google+