26 februarie 2012

Amical: ACS Recaș - Poli 0:5 (0:1)

Cu toată indecizia în ceea ce privește viitorul administrativ la clubului, e dificil să dai mare importanțe la rezultatul unui amical. Alb-violeții au dispus de formația din Recaș (C5) în urma reușitelor lui Axente, Popovici, Boștină, Popa (x2). De remarcat că Velcea a folosit jucători diferiți în cele două reprize și că meciul s-a întins dincolo de 90 de minute.

E curios faptul că formația din repriza secundă, compusă mai degrabă din rezerve, s-a dovedit mai prolifică, dar e posibil și ca adversarul să fi suferit mai mult din punct de vedere fizic în acele momente. Se remarcă apariția lui Zele în echipă, jucător pe care n-am avut ocazia să-l urmăresc la Poli II.

Mă deranjează teribil faptul că în continuare nu ne putem concentra pe fotbal și trebuie să urmărim de la depărtare vagile planuri elaborate pentru redresarea clubului în diferite birouri semi-obscure. Din punctul meu de vedere e destul de clar că Marian Iancu nu are trebui să joace un rol în viitorul Politehnicii decât dacă o aduce pe linia de plutire în principal prin propriile abilități și resurse. Orice alt compromis e improbabil să prezinte sorți de izbândă deoarece lipsește pasul asumării răspunderii, fapt despre care se discută mult prea puțin și care lasă nepermis de mult loc pentru repetarea istoriei.

Poli (repriza I): Lepmets - Belu, Scutaru, Mera, Sandu - Chiş, Zaluschi, Poparadu - Goga, Cârstea, Axente

Poli (repriza II): Kirev - Dăruială, Petcuț, Ilie, Zele - Fuchs, Gorobsov, Dobricean - Popa, Boștină, Popovici

Un comentariu :

Anonim spunea...

Este atat de trist ca in zona noastra nu exista un grup serios de oameni de afaceri care sa sustina financiar clubul Poli.Adevarul este ca banii multi sunt in capitala iar prin orasele patriei gen Timisoara ,Iasi,Oradea etc bate vantul.Viitorul nu este ca un club ce vrea performanta sa fie sustinut numai de autoritatile locale.Va fi un fiasco, caci intotdeauna vor aparea niste avocatei destepti care sa conteste cheltuirea banului public etc.Solutia este alianta public -privat adica autoritati cu investitori locali care sa fie sprijiniti in afaceri pentru a produce finante.Iancu nu si-a dezvoltat afacerile in zona fapt care a condus incet dar sigur la despartire.Orice club puternic din Europa este sustinut de oameni de afaceri din zona respectiva.Fara aceasta simbioza in limite legale nu vom avea echipa de prim rang nu vom fi cuoscuti.Fara o echipa de fotbal in competitiile europene nu existi pe harta, nu esti atractiv, nu dovedesti ca esti o zona cu ptential financiar.

Google+