17 noiembrie 2011

CR: Poli - Gaz Metan Mediaș

Tragerea la sorți de astăzi a sferturilor Cupei României ne-a surâs, aș spune, adversarul nostru fiind Gaz Metan, care va urma să vină pe Dan Păltinișanu cândva între 6 și 8 decembrie. Găzarii se află pe locul zece, la egalitate de puncte cu altă echipă eliminată la Timișoara, anume Ceahlăul Piatra Neamț. Ar fi un final frumos de an, dacă alb-violeții ar reuși să se califice, dar pentru a reuși acest lucru, va fi nevoie de o prestația la fel de convingătoare ca în meciul cu Steaua.

Nu spun că nu s-ar putea și altfel, dar un joc de calitate prezintă cele mai bune premise pentru calificare. Mai e ceva vreme până atunci, timp în care Poli va termina turul ligii secunde, după partidele cu Turda și Râmnicu Vâlcea.

E greu de zis care e planul la club, care sunt prioritățile, ce ne așteaptă la iarnă, din acest motiv am și abordat cu oarecare detașare aceste ultime luni, în așteptarea a ceva care să se asemene măcar cu conturul unui viitor pentru Poli. Momentan înaintăm prin ceață deasă, și este o ceață perversă pe deasupra. E de datoria suporterilor să spere și să susțină echipa cum pot mai bine și cred că multă lume din jurul Politehnicii a făcut acest lucru.

2 comentarii :

Anonim spunea...

O sansa certa.Gazul se preocupa sa evite retrogradarea, nu le sta mintea la cupa.Deci cu mare probabilitate vom fi in semifinale, cand vom da de grei campionatului.O victorie inseamna pastrarea nucleului de valori la echipa si o buna sansa de relansare.O infrangere cu Gazu inseamna implozie la club, numai cioburi si praf iar la orizont va lumina tot soarele din B sau C.

Andrei Vajna II spunea...

Pai pe de o parte au trambitat ca nu sunt bani pentru a sustine echipa, iar de alta parte se fac planuri de viitor, promotii, juniori, transferuri de parca n-ar fi nici o problema. Numai problema licentei ramane in continuare nerezolvata.

Google+