3 noiembrie 2011

Avancronică: Poli - FC Argeș

În ciuda numelui, FC Argeș este o surpriză deoarece în cei doi ani de la retrogradare nu prea a dat semne că poate reveni, iar sezonul trecut au terminat destul de jos în clasament. După cum se știe, piteștenii sunt de ceva vreme pe podium, fiind câteva etape chiar la același nivel cu noi și cu Bistrița. Totuși, dacă ne aruncăm o privire peste meciurile lor, dintre victorii nu sare mai nimic în evidență, cu excepția unui 3-0 acasă cu Deva, iar în rest apar câteva eșecuri sau semi-eșecuri cu echipe din coada clasamentului, precum și un 1-3 acasă cu actualul lider. În ultimele 5 meciuri au reușit doar 6 puncte, ceea ce s-a reflectat prin depărtarea de cele două locuri promovante, iar cu acest ritm ar putea chiar cădea de pe podium.

La pasa bună prin care trecem, cu siguranță victoria nu este o țintă prea grea. Argeșul pare o echipă pe placul nostru: destul de bună cât să nu se închidă în apărare, și destul de slabă cât să ia multe goluri. Va fi interesant de văzut cum va juca Velcea și pe cine va trimite în teren. După ultimele două meciuri are de unde alege. Sperăm să reușim din nou să legăm 3 victorii consecutive în campionat.

Hai Poli!

3 comentarii :

Anonim spunea...

Dupa datele concrete un meci obisnuit, relativ usor.Dar vine scoala lui Dobrin, care va dori sa-si probeze valoarea.Sa nu uitam golul lui Nastasie in victoria muncita de POLI cu 2-1 la ultima aparitie a lui FCARGES pe la noi.Sunt tare curios cum va evolua noua senzatie de Pitesti Rover Carstea care se anunta noul Mutu.In concluzie un meci foarte interesant cu doua scoli de fotbal in lupta sportiva.

Andrei Vajna II spunea...

Da, asa e, foarte buna completarea. Am uitat de golgheterul ligii. Si parca au avut si un tanar la nationala U19.

Anonim spunea...

Ce rezultat necurat la Poli 2 cu Resita.Absolut dubios.....

Google+