15 octombrie 2011

Luceafărul Oradea - Poli 1:0 (0:0)

Astăzi este una din zilele în care jurnaliştii şi oamenii media îşi fac cu adevărat simţită importanţa în reportajele sportive, dat fiind că meciul alb-violeţilor a rămas în afara grilei de program a posturilor TV de profil. Totodată, e prima oară în acest sezon când resimţim cu adevărat ce înseamnă Liga a II-a pe care am părăsit-o cu aproape un deceniu în urmă: Radio Timişoara, cinci minute de intervenţii pe repriză, munca imaginaţiei pentru a vizualiza ratările lui Axente, respiratul adânc când se cere legătura la meciul nostru. Ah, vremuri, vremuri.

Din rapoartele primite, meciul a fost unul controlat teritorial de Poli, ca toate partidele de până acuma la o adică, dar ca ocazii au fost notate doar vreo trei şanse mari ratate de Axente. Repriza secundă a continuat în aceeaşi notă, până când Goga a fost eliminat pentru două galbene în minutul 63, numai că şuturi periculoase la poartă nu par să fi mai fost - deşi gazdele şi-au cam încercat norocul de la distanţă. Asta până când în al treilea minut de prelungire, gazdele au înscris cu capul, la o ieşire inoportună a lui Lepmets. Ca să vezi.

Greu de zis ceva, în afară de ceea ce este evident, anume că rezultatul e unul slab. Axente şi Goga, în ciuda unor meciuri slabe, se tot regăsesc în primul unsprezece, cel din urmă asigurându-şi însă absenţa etapa viitoare.

La câte probleme şi ce atmosferă sumbră a acaparat atât clubul, cât şi mulţi dintre susţinătorii Politehnicii, e dificil să ştii ce aşteptări ar fi justificate pentru alb-violeţi. Normal ar fi să-şi vadă de treabă şi să defileze cum ar fi cazul în liga secundă, dar din moment ce n-au făcut-o până acuma, pare tot mai puţin probabil că o vor face în ce a rămas din turul acestui sezon. Greu să compartimentezi numeroasele probleme ale echipei.

Poli: Lepmets - Dăruială, Ilie, Mera, Sepsi - Chiş, Tameş, Gorobsov, Curtean - Axente, Zăgrean

Schimbări:

Pătraş pentru Zăgrean (min 69)
Popovici pentru Axente (min 75)
Curtean pentru Tameş (min 79)

5 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Ce-i cu graba asta?

Stefan Carpanu spunea...

Trebuie sa verific pretul la oua. :D

Apropo, nu-i asa ca a fost adorabila fericirea crainicului cand a intrat pe fir sa anunte infrangerea la RTM?

Andrei Vajna II spunea...

Pai din ce am inteles, crainicul era din Bihor. Cu siguranta nu era timisorean, ca nu era din cei pe care-i cunosc.

Oricum, noroc ca acum exista si live text!

Anonim spunea...

Dintr-un meci slab in altul si mai slab.Se vede ca problemele financiare au coplesit si jucatorii.Nici un fel de orgoliu sau ambitie acelasi joc ,care pare ca domina adversarul dar practic il adoarme si cand se trezeste ne da gol.Nu vad alta solutie, daca nu se vrea desfiintarea ca atunci este una clara, ne uitam la altii, este schimbarea antrenorului.Velcea nu reuseste mobilizarea nu reuseste sa-i determine sa lupte cu ardoare.Se joaca asa din inertie fara tactica cu jucatori care par plafonati.Trebuie actionat rapid altfel pierdem teren.Vin alte echipe tare din urma si vom pierde cursa.

Fotograf Clara spunea...

Ce sa zic? Imi pare rau ca Timisoara a cazut asa de nasol ! Trebuie sa faceti ceva, voi timisorenii, suporterii echipei. Mult succes !

Google+