5 septembrie 2011

Transferuri în miez de noapte

Se pare că se ţin totuşi de nişte promisiuni mai marii noştri, căci astăzi s-au confirmat două transferuri.

Primul jucător care se va alătura Politehnicii este Mario Kirev, portar bulgar de 22 de ani, şi el vine împrumut de la Juventus Torino până vara viitoare.

Al doilea jucător este Nicolas Gorobsov, un mijlocaş italian de 21 de ani, care a evoluat Vicenza, Torino şi Cesena. La primele două echipe a şi adunat 30 de prezenţe. Şi el a sosit sub formă de împrumut.

Mi se pare puţin ciudată aducerea unui portar străin drept rezervă, mai ales că nu e nici transferat definitiv şi nu are nici experienţă de joc, evoluând competitiv doar la Slavia Sofia, între 2007 şi 2009. Aş fi zis că ne-am fi putut descurca şi cu rezervele tinere pe care le avem, căci, la o adică, nu cred că e foarte probabil să-şi piardă Lepmets locul din poartă în viitorul apropiat. Pe de altă parte, poate a învăţat câte ceva de la Buffon şi a venit să predea mai departe know-how.

Gorobsov aş spune că e un transfer de bun augur: evoluează ca mijlocaş central, unde nu prea avem dublură, şi are nişte meciuri în picioare.

Să sperăm că ambii ne vor fi utili.

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

La portari ma gandeam ca sunt cam putini pentru cele 2 echipe. Sunt 4 de care stiu, plus Iordache, care inteleg ca e accidentat si nu stiu pentru cat timp. Ostafie parca nu mi-a facut o impresie buna, iar Tritoiu nu stiu inca la ce valoare e. Ma gandesc ca daca se mai accidenteaza unul ar fi probleme. Iar unii dintre ei joaca si la echipele de juniori. Poate de aceea s-au gandit sa mai aduca un portar, just in case.

Google+