6 iulie 2011

Amical: Poli - Skhendia 2:3 (1:2)

Am rămas, din păcate, dator cu această partidă, nefiind într-o poziție din care să o pot urmări pentru o dare de părere. Astfel, rezum pentru arhivă.

Goluri Nikolic și Curtean.

Poli: Pantilimon, Matei, Scutaru, Mera, Sepsi, Ricketts, Zaluschi, Pătraş, Rocha, Axente, Nikolic

Schimbări:

Lepmets pentru Pantilimon
Curtean pentru Rocha
Poparadu pentru Scutaru
Goga pentru Nikolic
Popovici pentru Mera

3 comentarii :

Anonim spunea...

M-au cuprins frisoanele cand l-am vazut pe Axente si Mera cum joaca parca erau din alt film.Chiar asa de slabi nu credeam ca suntem incep sa fiu si eu partizanul,, suntem varza".Noroc ca au fost introdusi Chitu,Popovici si Curtean care au turat putin motoarele.Chiar daca joaca alt post Chitu a fost sufletul unei echipe coplesite de soare sau ganduri.Repet pentru conducere daca citeste situl acesta ,, nu avem fundas dreapta".Matei este mijlocas de banda sau varf retras acolo joaca excelent.Zaluschi f.timid in joc in schimb, Ilie,a fost excelent, joaca parca ar fi titular de cand e lumea.Poate antrenamentele fizice sunt de vina, dar asa o aparare naiva si fara nerv nu poate juca de cat maxim in B.

vio spunea...

nu stii de ce nu o jucat bourceanu? chiar l-o vandul la steaua? oricum inteleg jucatorii....cand nu stii unde o sa joci....si nu ai asigurat o perioada din viitor....ii greu sa te concentrezi...

Andrei Vajna II spunea...

Din ce am vazut eu prin presa, Bourceanu a cerut un salariu prea mare, pe care Becali nu e dispus sa-l dea. De ce nu a jucat, nu stiu.

Google+