7 iulie 2011

Amical: Poli - Bischofshofen 9:0 (4:0)

Amical fără mare miză azi cu amatorii de la Bischofshofen. Marcatorii au fost Goga x3, Axente x3, Ricketts, Popa și Popovici. Au mai fost destule ocazii de gol și câteva faze de atac interesant construite, dar cu un adversar de o asemenea valoare nu poți exersa prea multe.

Ar fi greu de spus că cineva anume ar fi putut displace astăzi, dar pe lângă alegerile evidente, îi mai remarc pe Tameș, Luchin și Chițu, care au oferit pase de gol și fost activi în joc.

Cu atâtea prostii care se vehiculează zilele astea prin presă e și greu să-ți menajezi creierul și spiritul, să le ții pe amândouă aerisite.

Poli: Pantilimon - Luchin, Scutaru, Ghionea, Sepsi - Ricketts, Poparadu, Tameș, Curtean - Nikolic, Goga

Schimbări:

Axente pentru Nikolic
Sandu pentru Sepsi
Chițu pentru Curtean
Lepmets pentru Pantilimon
Popa pentru Ricketts
Rocha pentru Poparadu
Popovici pentru Goga
Mera pentru Scutaru
Matei pentru Luchin

Un comentariu :

Anonim spunea...

Un antrenament bun prin miscare si incercarea de a juca repede spre poarta, doar atata.Cred ca un adversar gen Flacara Faget era mai bun si ar fi solicitat mai intens echipa care evident s-a menajat si s-a ferit de accidentari.Imi plac tinerii din echipa, joaca in viteza,spre poarta sunt dispusi spre jocul modern.Slabiciunile echipei nu au putut fi cuantificate cu asa un adversar.
Speranta in TAS caci dupa cum vad nebuniile FRF cu DNA si tot felul de sedinte care sa puna stampila pe retrogradarea lui Poli slabe sperante.Exista o ura animalica impotriva clubului nostru fiindca nu face parte din coop.Ce fericiti is ardelenii CFR ca nu mai este nimeni care sa-i bata.Spiritul sportiv, fair playul a disparut monstri si-au facut aparitia sugrumand vicecampioana cu un sadism de neinchipuit.Nimeni nu s-a ridicat, din conducatori de cluburi sa se solidarizeze cu noi.Toti fericiti ca au scapat de un concurent onest si corect.Mutarea in campionatul Serbiei este cel mai bun lucru daca ar fi posibil cu toate echipele din judet.Sa joace miticii intre ei hora cooperativei.

Google+