12 iulie 2011

Amical: FC Bihor - Poli 3:1 (2:0)

O echipă improvizată a alb-violeților nu a făcut față colegilor de suferință de la Oradea în prima manșă a acestui set de partide amicale. Din păcate, cu această situație confuză și iritantă, cu juriști în Elveția și timișoreni pe străzi, e greu să stai mereu cu capul la fotbal, dar cam atât le rămâne jucătorilor de făcut.

Poli a primit trei goluri pe contre astăzi, grație cu siguranță și apărării improvizate, a ratat un penalty prin Axente și a înscris tot prin Axente.

Indiferent de ce se va întâmpla la TAS, e cert că sezonul acesta va fi unul dificil. Toată așteptarea asta a ținut echipa pe pioneze și chiar dacă nu a ruinat propriu-zis perioada de pregătire, cu siguranță nu au avut un aport pozitiv. Nici măcar partea cu solidaritatea în adversitate nu își poate face cu adevărat loc într-o situație atât de complicată.

Ce să zic, privim înainte.

Poli: Pantilimon - Dăruială, Luchin, Mera, Scutaru - Ricketts, Bourceanu, Poparadu, Rocha - Zăgrean, Axente

Schimbări:

Lepmets pentru Pantilimon
Pătraș pentru Zăgrean
Popa pentru Poparadu
Zaluschi pentru Rocha
Iovan pentru Mera
Jitaru pentru Ricketts

Un comentariu :

Anonim spunea...

Avem si aspecte pozitive si mai ales negative.Pozitive sunt cele legate de cunoasterea tinerilor jucatori.Antrenorul poate decide cam de ce nivel sunt acesti tineri unde sunt apti sa joace.
Negativ este aspectul ca nu vedem o incercare de autodepasire a lor caci partea cu problematica clubului nu trebuie sa-i copleseasca.Ei nu vad sansa care li se acorda prin antenament si jocuri de a se impune.Jucand slab se descalifica si nimeni nu-i va cauta pentru promovare.
Asa cum se vede avem o echipa de mijlocul diviziei B.Daca ei 3 goluri la Oradea ai o aparare si mijloc ceva de genul Flacara Faget.
Sa privim inainte si sa obtinem o decizie pozitiva la TAS.

Google+