20 iunie 2011

Vizita de constatare

S-a dovedit, surpinzător sau nu, că marele audit cerut de FRF nu a fost de fapt un audit, ci doar o vizita de constatare și recapitulare. Dosarul Politehnicii nici măcar nu a fost verificat de UEFA, conform transmisului UEFA, iar în mare conferința de presa a constat într-o regurgitare a sistemului de licențiere, nicidecum o verificare a corectitudinii acesteia.

Stimabilul domn Traverso a făcut o serie de declarații fără conținut real, dar a scos în evidență că FRF poate face ce vrea cu competițiile interne, atâta timp cât nu contravine regulilor impuse de UEFA.

O activitate și un discurs tipic pentru organele europene care caută să-și păstreze așa-zisa integritate nepătată. Foarte, foarte jenant.

Altfel, CEx a decis rămânerea echipei în Liga 1. Mai multe în cursul zilei.

P.S. Na, că nu e deloc clar. Și dacă nu vrei, e greu să eviți să nu te ia cu lehamitea. Ori e albă, ori e neagră.

5 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Dar era si logic sa fie asa. Auditul nu avea cum sa aiba loc, pentru ca necesita timp.

Ce mi se pare aiurea e ca nu exista nimic care sa te apere de decizii incorecte. Inteleg ca UEFA sa primeasca pe cine doreste, dar daca potrivit regulamentelor unui club i se declina incorect dreptul de participare, cineva trebuie sa plateasca, pentru ca acel club iese in pierderi mari.

Vio spunea...

mi se pare inutila toata povestea asta cu licentierea. putea de la inceput sa spuna ca nu primeste licenta pt cupele europene. dar cum este vorba de romania....no comment
oricum de acum incolo o sa apara glumele pe seama echipei...pacat!....ma intreb doar de ce regulamentul se aplica doar la unele echipe. de ce nu Steaua sau Rapid sau CFR ?! sau alea nu au nici macar o datorie...

Anonim spunea...

Cruciada dusa de mitici impotriva lui POLI este fara precedent.Gestul dusmanului nr1 Mircea Sandu de a intoarce o hotarare dupa incheierea sedintei este inca o dovada a marsaviilor si a aplicarii principiului cine nu e cu noi este dusmanul nostru.
Marile echipe din Buc nu au probleme mai grave? Dar aici totul este in regula si FRF le-a dat licenta fara sa cracneasca calaul Duru.Speranta ramane TAS .Frica de performanta sportiva a lui Poli ii baga in boala.Trebuie ca un jurist destept sa gaseasca posibilitatea treceri in alt campionat cel putin pana la finalul biologic al acestori varani.

Andrei Vajna II spunea...

Totusi, excluderea licentierii pe plan intern (oricat de mult imi surade) nu era legata direct de situatia noastra.

O tampenie mi se pare ca nici macar nu au discutat situatia ligilor. In momentul de fata nimeni nu poate spune care sunt echipele din liga 1. Nu ar fi trebuit sa fie asta o prioritate? Si asta n-avea legatura cu procesul de licentiere. Sau daca chestia asta se discuta altundeva (cum ar fi o adunare a ligii, nu a federatiei) cand va fi asta si de ce nu spune nimeni clar.

BexMondialu spunea...

Mult respect pentru domnul Marian Iancu sa-ti traiasca familia si sa ai parte de cea mai buna echipa din Europa.
Forta vioala !

Google+