26 iunie 2011

Cantonament Austria

A fost anunțat lotul pentru al doilea cantonament și este compus din următorii jucători:

Portari: Costel Pantilimon, Sergei Lepmets, Paul Iordache;

Fundaşi: Srgian Luchin, Laszlo Sepsi, Cristian Scutaru, Sorin Ghionea, Florin Sandu, Ioan Mera, Florin Ilie

Mijlocaşi: Alexandru Curtean, Iulian Tameş, Alexandru Popovici, Ionuţ Matei, Rafael Rocha, Adrian Poparadu, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa, Adrian Zaluschi, Marian Chiţu, Arthur Pătraş;

Atacanţi: Mircea Axente, Andrei Zăgrean, Stefan Nikolic, Dorin Goga, Tosaint Ricketts.

Deci lipsesc, dintre jucătorii care ar fi putut avea pretenții, Sava (fundaș stânga) și Ganea (mijlocaș central). Totodată, singurii juniori promovați la prima echipă sunt portarul Iordache și fundașul central Ilie. Două alegeri bune, aș spune, dar sunt convins că echipei, și în acest format, nu i-ar strica un aer tineresc în avantposturi, prin alde Velici.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Pare un lot echilibrat.Dupa forma aratata de Lepmets si Iordache Panti este bun de vanzare.Totusi lipsesc doua piese esentiale asa la prima vedere.NU AVEM FUNDAS DREAPTA si nu avem decar adica un conducator de joc restul se mai poate improviza cu Goga sau A.Popa pe dreapta.Mare atentie la acesti tineri pentru a numai ceda perspectiva de mare valoare.Cumparam scump si vindem ieftin si pe urma se vede ca este un f.bun jucator.Deci rabdare cu tinerii staful tehnic sa-si dovedeasca flerul.

Stefan Carpanu spunea...

Teoretic joaca Luchin pe dreapta, a facut-o bine anul acesta. Dar asa-i, un fundas dreapta de meserie e necesar, cu poate Daruiala promovat la sustinere.

Andrei Vajna II spunea...

Si Jitaru?

Stefan Carpanu spunea...

Poate accidentat?

Google+