22 iunie 2011

Amical: Ferencvaros - Poli 2:1 (1:0)

Alb-violeții au pierdut în această după-amiază prima partidă amicală a verii, umbrită însă de anunțul FRF cum că Voința Sibiu și Săgeata Năvodari vor juca barajul pentru ultimul loc liber în Liga 1, adică al nostru. Chiar dacă discuția TAS continuă, rămâne de văzut ce consecințe va avea. Îmi vine greu să sper la minuni, când nu pare să avem susținere de nicăieri.

În ceea ce privește partida de azi, Poli a marcat în minutul 78 prin Axente (pasă Chițu), după ce gazdele zilei au înscris de două ori, câte o reușită pe repriză. S-au rulat mulți jucători, de la cei consacrați la cei mai puțin consacrați, dar golul a venit tocmai când cei din urmă erau pe teren.



Poli: Lepmets - Scutaru, Ghionea, Luchin, Sepsi - Curtean, Poparadu, Tames, Rocha - Goga, Nikolic

Schimbări:

La pauză:

Mera pentru Ghionea
Matei pentru Poparadu
Patras pentru Rocha
Axente pentru Nikolic

Min 56:

Zăgrean pentru Goga
Popovici pentru Scutaru
Sandu pentru Sepsi
Chitu pentru Tameș

Ganea pentru Curtean (min 66)

2 comentarii :

BexMondialu spunea...

suntem varza
astai echipa ?

Anonim spunea...

Miticii dovedesc generozitate scot licienterea pentru diviza B si invita cluburile sa se inscrie .Vor neaparat sa ne vada in B.Maxima marsavie a acestor mafioti.Dar nici cu cei locali de la fisc care stau in fotolii si ciugulesc milioane de Euro dar cand este momentul sa returneze TVA uita si fac adrese la FRF ca au pus sechestru.Ce mafioti buni de spanzurat sunt acesti antipolisti locali.Clubul a fost o vaca de muls pentru ei iar cand sunt probleme in loc sa dea dovada de putin patriotism local te lovesc in cap.Moare clubul si atunci bani la stat p.....
Si acum va spun ca echipele care pierd in pregatiri merg bine in campionat asa ca nu dezamagiti va spune unul care mananca fotbal de peste 60 de ani.Echipa este tanara si de mare perspectiva mai ales prima formatie din meciul cu ungurii.

Google+