5 aprilie 2011

Nu-i nimic

Înainte de meciul cu Steaua spuneam că o victorie va conta la fel de mult ca cea împotriva Brăneștiului sau a Mediașului, dar am uitat să menționez că în cazul în care Oțelul pierde, atunci câteva puncte pierdute de noi nu sunt o mare tragedie. Într-adevăr, ne-am apropiat de lider la un singur punct, dar Vasluiul s-a apropiat la un meci direct distanță de noi. Restul echipelor au rămas destul de în urmă și se vor bate doar la Europa League. Regretul, mai mare probabil, rămâne acela că nu am reușit să ne ridicăm la așteptările publicului și mai ales că nu am reușit să reducem la tăcere o dată pentru totdeauna campioana mediocrității și a falselor valori.

Mai importante sunt următoarele trei meciuri, în care obținerea a 3 victorii va cântări mult în balanța luptei pentru titlu. Putem profita de programul ușor ce urmează (Astra și Pandurii acasă, Sportul în deplasare) pentru a trece pe primul loc și preferabil să construim și un mic avantaj, dar asta depinde de adversari. Mâine, un egal între contracandidatele la titlu ar fi perfect.

De asemenea, până la ultimele 4 etape, obiectivul e să strângem cât mai multe puncte, pentru a ne ușura cât mai mult finalul furtunos de campionat. Punctele decisive ar putea fi cele din deplasări, pentru că acasă ar trebui să câștigăm toate meciurile rămase. Singurii oaspeți mai dificili sunt brașovenii.

Așadar, hai Poli, 9 din 9!

Niciun comentariu :

Google+