19 februarie 2011

Amical: Poli - Vojvodina Novi Sad (0:1)

În ciuda unei maladii severe, am îndurat o repriză de vreme jalnică și fotbal pe măsură pentru a urmări această ultimă partidă de pregătire.

Nici nu începuse bine meciul, că Sepsi a oferit o pasă cadou unui adversar în marginea careului, acesta a trimis mai departe la un coechipier care nu a avut probleme în a marca. Apoi Poli a dominat teritorial, dar fără prea multă fantezie ofensivă. Exceptând două goluri anulate pe motiv de ofsaid, alb-violeții au construit greu și au avut puține faze periculoase de poartă. Pe final de repriză, oaspeții au intrat mai mult în joc și puteau să-și mărească avantajul când Luchin a respins din alunecare într-un adversar și mingea a sărit puțin pe lângă. În rest, nimic notabil până la pauză.

Mitanul secund, din ce scrie presa, nu a fost prea diferit. O ocazie bună pentru noi prin Zicu, una pentru sârbi, pe final una prin Ricketts, dar scorul a rămas neschimbat.

Nu știu dacă aceste partide amicale puteau fi mult mai neconvingătoare, însă în orice caz nu promit să prefațeze un retur fenomenal. Dar lucrurile evoluează, jocul cu miză nu e niciodată la fel cu cel fără, deci trebuie să rămânem deschiși.

Poli: Pantilimon - Scutaru, Ghionea, Luchin, Sepsi - Goga, Alexa, Cisovsky, Rocha - Magera, Zicu

Schimbări:

Ignjatievic pentru Sepsi (min 45)
Axente pentru Goga (min 60)
Tameș pentru Scutaru (min 67)
Ricketts pentru Rocha (min 67)
Zăgrean pentru Magera (min 80)

Niciun comentariu :

Google+