17 septembrie 2010

Poli II - Corvinul Hunedoara 1:1 (0:0)

Un nou egal, de această dată după un meci chiar slab, obținut grație golului marcat de Găman.

Poli II, cu Nikolic integralist, a făcut o primă repriză extrem de plictisitoare, alături de adversarii lor de astăzi. Aș putea spune cel mult că fiecare echipă a avut câte o ocazie, alb-violeții la un corner în debutul partei prin Mera, iar oaspeții în minutul 33 la o minge care a ajuns cumva la un jucător hunedorean în mijlocul careului, dar acesta a finalizat slab.

Până să înceapă repriza a doua, ambele echipe făcuseră câte doua schimbări, iar acest lucru a prins în mod cert contur - pentru Poli în rău și pentru Corvinul în bine. Oaspeții au început tare repriza, Cobliș a apărat un șut din interiorul careului care, doar puțin plasat de ar fi fost, nu i-ar fi lăsat șanse portarului nostru. A urmat o fază pe dreapta și un șut la colțul lung, trecut de puțin pe lângă, iar în minutul 55, Cobliș a fost depșit, Dubei a reușit să blocheze șutul, mingea a revenit la un jucător hunedorean în poziție bună și cu poarta goală, dar acesta a trimis peste! Ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat două minute mai târziu, când Dubei a tatonat slab la marginea careului și atacantul oaspeților a a tras pe colțul lui Cobliș, acesta nereușind însă să oprească mingea.

Așa cum se întâmplă adesea, după gol alb-violeții au ieșit mai curajos la joc. Dubei a fost la capătul unei libere bătute de pe dreapta, a trimis cu capul și mingea a poposit pe bară, repetând acest procedeu câteva minute mai târziu, dar cu un grad mai mic de periculozitate. Popovici nu a profitat de o gafă a apărării adverse și a trimis pe lângă din poziție ideală și în minutul 75 Nikolic a trimis cu capul de puțin pe lângă. Egalarea a venit imediat după aceea, același Nikolic prelungind cu capul o minge, doi jucători n-au putut să o reia, mingea ajungând la Găman care a marcat fără mari probleme. Poliștii s-au retras degrabă, oaspeții au încercat să revină la conducere, dar în afară de o ratare imensă a lui Gideon și un șut în portar în ultimul minut al prelungirilor venit de la Nikolic, nu s-a mai întâmplat nimic.

Cred că putem zice cu destulă convingere acuma că debutul acestui sezon este un debut complet ratat pentru Poli II. Urmează și două etape în care alb-violeții stau și își pot reconsidera jocul, dar mai e mult de lucru. Vizavi de jucătorii care au evoluat azi, Zaluschi a fost în continuare singurul care să clădească niște momente bune, în timp ce Mera, integralist, a dezamăgit. Nikolic e mare și puternic, dar în afară de ultimul sfert de oră nu a arătat nimic notabil întreaba partidă - momentan aș zice că e greu de înțeles de ce a fost adus. Dar toți sunt la început, mai merită câteva șanse.

Poli II: Cobliș (5,5) - Rosenblum (5), Dubei (5,5), Mera (5,5), Cuciorvă (5,5) - Popovici (5,5), Poparadu (5,5), Zaluschi (6), Pătraș (5) - Nikolic (5,5), Dobriceanu (5)

Schimbări:

Boștină (5) pentru Dobricean (min 45)
Găman (6) pentru Pătraș (min 45)
Trandu pentru Zaluschi (min 69)
Vucea pentru Popovici (min 80)

Niciun comentariu :

Google+