7 august 2010

Rezultate sondaj

Deşi a fost supus unor turbulenţe neobişnuite (eliminarea lui Vrsic din ecuaţie, spre exemplu), în final rezulatul sondajului confirmă ceea ce părea aparent înainte de începerea sezonului: nu există vreun zeu anume printre reveniţi de la care să aşteptăm marea confirmare.

Axente a prins prima poziţie, ajutat de cele trei goluri marcate în ultimele patru partide, cât şi de jocul său bun în aceste meciuri. Am avut ocazia să-l văd în multe meciuri pe Axente şi e clar că dacă are un antrenor care să ştie ce să facă cu el, poate deveni unul dintre atacanţii buni ai Ligii 1. Şi cam acesta e momentul în care să dea primele semne că o poate face cu adevărat, după ce s-a încălzit sezonul trecut acasă, la Galaţi.

Tameş s-a situat pe doi şi el ajutat fiind de prestaţiile bunicele din acest debut de sezon. Calităţile lui sunt reale şi pare mai puţin volatil decât Aliuţă, dar momentan nu este recuperat 100% din punct de vedere fizic şi la cât a suferit din cauza accidentărilor, e greu de spus dacă va fi vreodată. Cred şi eu însă, achiziţie bună.

Zicu e speranţa (sondajul s-a închis şi înainte de meciul cu MyPa), în mod cert jucătorul de la care ştim ce poate atunci când astrele îşi asumă poziţiile potrivite pe cer. Planează asupra lui eşecul de la Dinamo, precum şi accidentările rele din ultima perioadă, dar sunt convins că speranţa tuturor este că va reuşi să treacă peste ele şi să redevină ce a fost. O mostră am primit deja.

Despre Dukic şi Vrsic nu prea mai e nimic de spus. Din ce a jucat joi, e greu să trag vreo concluzie vizavi de sârb, dar cert este că nu a avut un debut exploziv. De cealaltă pate, Vrsic e plecat, deci cam atât a fost cu el.

Potenţial şi speranţă există, să vedem în ce se vor metamorfoza. Mai sper la nişte întăriri în defensivă şi pe flancul stâng, dar dacă totul merge bine, am putea să prindem şi anul acesta un loc de Europa League. Cam acesta e obiectivul meu pentru Poli.

Sondaj:

În care din cei nou-veniţi vă puneţi cele mai mari speranţe?

Mircea Axente - 18 voturi (32%)

Dusko Dukic - 4 voturi (7%)

Iulian Tameş - 15 voturi (26%)

Dare Vrsic - 7 voturi (12%)

Ianis Zicu - 12 voturi (21%)

Total: 56 voturi

Niciun comentariu :

Google+