25 august 2010

Avancronică: Manchester City - Poli

Ce să mai zicem de meciul acesta? Speranțele tind către zero, sunt chiar mai mici decât cele pe care la aveam după 0-2 cu Stuttgart. Se spune că șansa noastră ar fi să înscriem primii, dar va fi foarte greu, plus că ne trebuie mai mult.

Manchester City ne cunosc deja, așa că vor putea sări peste perioada de tatonare care a fost în retur, așa că se poate pune problema să nu luăm prea multe goluri. Cum ar trebui să abordeze Petrovic meciul? Tot defensiv, ca să evităm un mare dezastru și o rușine? Sau mai ofensiv, să ne jucăm șansa până la capăt.

Personal, aș merge pe a doua variantă. Avantajul nostru este că Mancini insistă cu prudența lui italienească și probabil nu va trebui să stăm baricadați în fața unui foc continuu. Iar super vedetele mai mult ca sigur vor fi și mai relaxați și dezinteresați ca în tur. Șansa noastră e să ne strecurăm mișelește pe lângă ignoranța lor și să le provocăm o foarte mare surpriză.

Lipsa lui Cisovsky înseamnă că e foarte posibil să avem o echipă complet românească pe teren. Și dacă tot am ajuns la jucători, se mai pune problema dacă ar trebui cumva odihniți jucătorii cheie pentru meciul foarte important cu Steaua? Zicu și Tameș însă nu pot duce un meci întreg, se pare, iar celelalte nume de pe bancă nu prea inspiră încredere. Ar putea fi introduși unii din juniori, că altfel nu prea mai are rost să-i treci pe foaia aceea, dar când ați văzut un antrenor să ia asemenea decizii? Așadar, eu mizez pe o echipă standard.

Hai Poli!

3 comentarii :

dAImon spunea...

Mbine, dacă o luăm aşa mai bine intram în meciul tur cu echipa a doua, dacă tot credem că n-avem nici o şansă.

Stefan Carpanu spunea...

Cred ca meciul cu steaua este mai important decat acest meci, deci atata timp cat castigam la Bucuresti, orice rezultat e scuzabil cu Manchester.

Avem nevoie de o constalatie fantastica pentru a ne califica, deci orice discutie de acest gen e fantezista.

Andrei Vajna II spunea...

E clar ca meciul cu Steaua e mult mai important, e chiar mai important decat multe alte meciuri cu Steaua.

Fanteziste, nefanteziste, trebuie sa tratez toate cazurile. Concluzia mea e ca Petrovic nu va face compromisuri, dar nici riscuri. Nu de alta, dar nu ii vor permite fundasii lui City, de ceea ce se temea si el intr-o declaratie.

Pronostic optimist: 0-0. Pronostic pesimist: 0-3.

Google+