24 iulie 2010

Lotul UEFA

Un mic copy-paste de pe site-ul oficial:

Portari: 29. Costel Fane Pantilimon, 99. Pedro Manuel Moreira Taborda

Fundaşi: 24. Dusko Dukic, 2. Eder Jose Oliveira Bonfim, 28. Marian Cisovsky, 13. Cristian Scutaru, 32. Ionuţ Alexandru Cuciorvă, 20. Igor Popovic, 4. Srgian Luchin, 14. Ioan Mera, 8. Laszlo Sepsi

Mijlocaşi: 15. Hristu Chiacu, 5. Dan Alexa, 10. Iulian Tameş, 7. Alexandru Curtean, 55. Alexandru Bourceanu, 31. Adrian Florin Poparadu, 34. Răzvan Adrian Dobricean, 22. Cosmin Marius Contra

Atacanţi: 11. Gueye Mansour. 17. Lukas Magera, 21. Dorin Goga, 27, Ianis Zicu, 9. Mircea Axente, 25. Vasile Bogdan Moroşan.


Întrebarea de baraj este unde se află Vrsic? Nici în lotul pentru partida de azi nu se regăseşte, ceea ce, în capul meu, nu poate indica decât că s-ar putea fi accidentat. Spun asta şi fiindcă lista pe care o avem mai sus va mai putea fi modificată în perspectiva turului următor de play-off, aşa cum poate fi modificată şi după accederea în grupe.


Altfel, aş vrea să recapitulăm puţin condiţiile pentru această listă UEFA.

Fiecare club poate trimite două liste, A şi B, către forul în cauză. Pe lista A intră maximum 25 de jucători, din care 8 trebuie să fie antrenaţi de club sau în ţară. Minimul jucătorilor antrenaţi de club este de 4.

Ce este un jucător antrenat de club, respectiv în ţară? Păi e un jucător care între 15 şi 21 de ani a evoluat minim trei sezoane (36 de luni), şi neconsecutiv, la echipa despre care vorbim/ţara despre care vorbim.

Pe lista B intră jucători născuţi după 1 ianuarie 1989, care au jucat măcar doi ani neîntrerupt la echipa de care vorbim.

P.S. De fapt, e problema contractuală cu Vrsic.

Niciun comentariu :

Google+