10 iulie 2010

Amical: Poli - SC Znojmo 3:2 (1:0)

După 10-0, un 3-2 cu o echipă de liga a doua cehă poate fi considerat un rezultat slab. Poli a jucat în mult preconizatul 4-2-3-1, în prima repriză mizându-se pe triunghiul ofensiv Magera - Vrsici - Mansour, în absența lui Goga și Tameș, cu mici probleme medicale. După mai multe ratări ale acestora, cel care a înscris unicul gol al reprizei a fost Dan Alexa, din lovitură liberă în minutul 27.

Oamenii de gol au fost salvați de Axente, care încearcă să se impună în fața antrenorului printr-un gol în minutul 51, după un assist al aceluiași Alexa, care pare în formă bună și sezonul acesta, pentru ca un fundaș - Mera, să marcheze în minutul 72.

Cehii au punctat în urma unui penalty provocat de Brezinsky în minutul 63 și a unui contraatac din minutul 83.

Probabil scorul putea fi altul, dacă ne-am fi lipsi de cunoscutele metehne: mai multă atenție la finalizare, cât și în apărare.

Următorul amical cu localnicii de la Bischofshofen, va începe curând (ora 18), rezumatul va urma mâine.

Poli (repriza I): Pantilimon - Bonfim, Igor Popovic, Cisovsky, Sepsi - Alexa, Bourceanu - Alex Popovici, Magera, Vrsici - Mansour.

Poli (repriza a II-a): Taborda - Dukic, Brezinsky, Mera, Luchin - Alexa (Sandu '60), Curtean - Poparadu, Magera (Scutaru '80), Poparadu - Axente.

Niciun comentariu :

Google+