14 iulie 2010

Amical: Poli - Al Hilal 3:0 (1:0)

Petrovici n-a stat mult pe gânduri și deja are pregătită o echipă de bază, similară cu cea care a intrat la începutul acestui amical. Se pare că Pantilimon a redevenit portarul numărul 1, strângând mai multe minute decât Taborda. În atac, probabil vor fi rotiți Goga, Magera, Mansour și Axente.

Primul dintre aceștia ne-a amintit din nou că este golgeterul echipei și a marcat devreme unicul gol al primei reprize, în minutul 6. Axente, intrat la pauză nu a mai înscris și în acest meci, în schimb de notat faptul că ambele goluri au fost înscrise datorită unor centrări, primul chiar în urma unui corner: Vrsic pentru Cisovsky (minutul 51) și Dukic pentru Bourceanu (minutul 77). Să sperăm că eficacitatea acestor faze să revină la nivelul de acum 2 sezoane.

O fază interesantă ar fi duelul dintre Alexa și ex-stelistul Rădoi, în urma căruia căpitanul nostru a primit galben, fiind și schimbat de Petrovici.

Într-un alt meci, o echipă formată din membri ai staff-ului Politehnicii a învins selecționata similară a Unirii Urziceni. Pentru violeți au înscris secundul Vali Velcea de 4 ori, maseurul Adrian Rus de 3 ori și team-manager-ul Daniel Stanciu o dată. Felicitări și la cât mai multe!

Poli (prima repriza): Pantilimon, Bonfim, Popovic, Cisovsky, Sepsi, Alexa, Curtean, Vrsic, Tames, Mansour si Goga.

Poli (a doua repriza): Pantilimon, Bonfim, Mera, Cisovsky, Sandu, Alexa, Contra, Vrsic, Bourceanu, Axente si Goga.

Alte schimbări:
Popovici pentru Goga ('65)
Magera pentru Vrsic ('57)
Dukic pentru Bonfim ('70)
Luchin pentru Cisovsky ('75)
Taborda pentru Pantilimon ('81)
Scutaru pentru Alexa ('84)

3 comentarii :

dAImon spunea...

Se bucura lumea ca marcam. E bine, nu zic, da' intr-un meci pe bune de liga 1 (care totusi e mai sus de liga a IIa a altora) parca n-o sa-l vezi pe Cisovski prea des in atac, nici pe Bourceanu. De asta is ei jucatori de travaliu si atacantii tre' s-o bage in poarta.

Mna, vedem, dar eu nu-s deloc entuziasmat de cum arata echipa in atac.

Andrei Vajna II spunea...

Au dat si atacantii goluri. Ziceam doar ca e mai bine decat ma asteptam. A marcat Goga, Axente e clar o surpriza placuta. Si la cornere ziceam e bine ca am marcat, ca nu s-a mai intamplat de foarte de mult, cam de cand puteam sa castigam un campionat numai din faze fixe si cand Cisovsky marca doua goluri Clujului din astfel de faze.

Dar da, ramane de vazut cum se vor descurca in campionat. Numai sa nu fii surprins daca va fi mai bine ca sezonul trecut. :)

Stefan Carpanu spunea...

Am revenit si eu si nu-mi vine sa cred cat de putin mai e pana incepe campionatul!!

Eu inca sunt optimist, poate confirma Axente, poate Popovici, si o dregem cumva. Ideal ar fi fost un atacant, dar cred ca ne putem descurca.

Si goluri poate da oricine, asa vine cliseul. Nu?

Google+