27 iunie 2010

Amical: Poli - NK Maribor 0:0

Ocazii şi ratări în această primă partidă amicală, dar şi nişte prime tentative de stabilire a unui prim unsprezece. Astfel, Poli a trimis în teren următorii jucători:

Pantilimon - Bonfim, Cisovsky, Popovic, Latovlevici - Tameş, Alexa, Curtean, Sepsi - Goga, Magera

Se remarcă, în primul rând, revenirea lui Pantilimon şi Bonfim. Sper doar ca dorinţa vădită de a-l promova pe Panti să nu stea în calea justeţii în ceea ce priveşte determinarea primului portar al echipei: lui Taborda nu i se poate imputa nimic în acest retur, în timp ce Panti, chiar şi în puţinele partide pe care le-a jucat a dat dovadă de multă nesiguranţă.

Bonfim a făcut meciuri bune, aşa cum a făcut şi meciuri mai puţine reuşite, dar a dovedit că poate fi util echipei, deci mi se pare de bun simţ păstrarea lui în lot. Flancul stâng arată interesant la rându-i, iar speranţa mea este că Latovlevici şi Sepsi vor conlucra bine, ceea ce este esenţial, în primul rând, pentru succesul defensiv al acestei formule. Misterioasă prezenţa lui Curtean la mijloc, dar este o posibilitate ca el să fie înlocuit de Vrsici, care a ieşit mult în evidenţă în repriza a doua - asta dacă nu cumva se va trezi Goga scos din echipă de el. Alături de sloven au mai jucat:

Taborda - Dukic, Luchin, Mera, Sandu - Popovici, Scutaru, Poparadu, Ionescu - Vrsic, Axente

Deci o formulă tânără, din care am avea nevoie de câţiva jucători să (re)confirme, asta pentru a avea o echipă cât mai completă. Lor li se alătură absenţii de acuma două zile, nume precum Bourceanu, Kozak şi Mansour.

Momentan ne aflăm încă în faza de aşteptare. E clar că nu suntem nici aproape de tam-tam-ul epic care se face la Steaua în această perioadă, dar poate e mai bine aşa. Vorba lui Iancu, să acţionăm punctual.

Niciun comentariu :

Google+