10 mai 2010

Poli - Gaz Metan Mediaş 0:2 (0:1)

Astăzi pot îndura o mini-cronică. Deci:

- ratare Magera din centrarea lui Curtean
- ratare Magera din voleu
- bară Curtean
- bară - gol Contra, nevalidat de un tuşier visător
- eroare Cisovsky, care a jucat în mod evident accidentat, gol Eric
- repriză secundă fără vreun orizont anume
- eliminare Contra pentru o intrare iritată la Silvăşan
- bară Bonfim din zece metri după un corner
- bară Mediaş, la una din nenumăratele contre (toate după faze fixe irosite de noi, ca în tot acest retur atunci când Kozak n-a fost pe teren)
- finalmente, gol la un atac al oaspeţilor
- ironii şi demisii, din tribună

Poli: Pantilimon (4,5) - Bonfim (4,5), Luchin (5), Cisovsky (4), Sepsi (5,5) - Curtean (5), Bourceanu (4,5), Alexa (5), Contra (4) - Magera (4,5), Cociş (4,5)

Schimbări:

Goga (4,5) pentru Bourceanu (min 45)
Parks (4,5) pentru Curtean (min 60)
Ionescu pentru Magera (min 74)


Că Sabău şi-a anunţat demisia şi a făcut-o în maniera în care a ales să o facă mi se pare dezamăgitor. Fie îşi asumă responsabiltatea pentru rezultate, fie nu; orice nuanţare e o nuanţare atât de definitorie pentru spiritul românesc, de la primul muncitor la ultimul politician.

Avem atâtea probleme, dar revin la ce spuneam mai demult: fără şansă nu putem lua campionatul sub actuala formă a conducerii clubului. Deşi apreciez răbdarea avută cu Sabău, s-au făcut din nou aşa de multe greşeli încât e greu de sperat că totul se va schimba brusc şi deodată.

4 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Dupa cum ti-am mai spus, Sabau nu si-a dat demisia pentru rezultate. Din punct de vedere al clubului (si al meu, recunosc) si-a atins obiectivele.

Andrei Vajna II spunea...

Si legat de meci, a fost iarasi un joc bun stricat de o gafa si ajuns imposibil de redresat din cauza unui gest irational. Frica jucatorilor din a doua repriza e scuzabila, chiar daca neprofesionista (si chiar daca podul e plin de scuze :D). In orice caz nu merita dezaprobarea pe care au primit-o.

Stefan Carpanu spunea...

Nu mi s-a parut ca problema oamenilor e cu jucatorii, cam in general, in acest sezon. Textul bine cunoscut cu mercenarii nu e cel adus in discutie de cele mai multe ori.

Andrei Vajna II spunea...

Pe unde stau eu cam asta e atitudinea. Sunt apostrofate greselile individuale. La adresa lui Sabau mai rar si spre finalul meciului. E si normal, omul critica situatiile de moment, apoi cand isi da seama de imaginea completa isi mai rafineaza criticile si concluzia generala e ca jocul nu e placut sau nu se pune destul suflet. De fapt, realizez eu acuma, se acuza faptul ca nu se ridica la valoarea lor, la asteptarile publicului.

Google+