7 aprilie 2010

Poli - Inter Curtea de Argeş 0:0

După o asemenea partidă, până şi optimismul meu greu curabil începe să pălească. Cred că acesta a fost cel mai slab meci al acestui sezon, alb-violeţii fiind dominaţi în multe momente de către oaspeţi, aceştia trecându-şi în cont şi cele mai bune ocazii.

Nimic nu anunţa apatia din jocul Politehnicii la vederea primului unsprezece. Debutul lui Cociş se anunţa a fi o acţiune de bun augur, în timp ce restul echipei era compusă de titulari obişnuiţi. Ce-i drept, aceştia se aflau pe poziţii mai ciudate, precum Goga şi Parks pe benzi, Luchin fundaş central stânga, chiar şi Cociş perindat pe undeva în spatele vârfului solitar, Magera.

Alb-violeţii nu au arătat nimic întreaga partidă. În prima repriză Goga a avut o liberă trimisă prost cu capul de către Parks, dar mingea venea şutata, iar Bonfim şi-a trecut în cont o dublă ocazie, şutând de două ori în Popa, din unghi închis. Cel mult lovitura de cap trimisă pe lângă de Magera ar mai putea intra la categoria ocazii, dar atât. În rest, lentoarea echipei a fost una de-a dreptul apăsătoare, iar lipsa de orizont a atacurilor a venit ca o critică la titularizarea a doi închizători.

După pauză, în ciuda introducerii lui Ionescu, lucrurile nu au arătat mai bine. În afară de ofsaidurile lui Magera şi câte o scăpare a lui Cociş şi a lui Goga, ambii prinşi din urmă de fundaşii adverşi, nu s-au întâmplat prea multe lucruri notabile în preajma careului argeşenilor. Din contră, în minutul 75, Răduţ a făcut o fază excelentă în careu, mingea a ajuns la Voiculeţ, care din trei metri şi cu poarta goală a trimis în bară. Şapte minute mai târziu, Poli şi-a trecut în cont primul şut pe poartă al reprizei, Popa fiind pe fază la un şut puternic al lui Ionescu de la marginea careului. Mansour ar fi putut împinge mingea în poartă în minutul 86, la centrarea lui Kozak, dar nu a reuşit, iar ultima mare ocazie a meciului le-a aparţinut oaspeţilor, Băcilă trimiţând pe lângă în ciuda poziţiei bune.

Eu nu mai am cuvinte şi cum toată echipa a jucat total neinspiraţional, aleg să tac. Dar ce să mai zici despre tactica lui Sabău, când în repriza a doua Sepsi a fost atât fundaş, cât şi mijlocaş stânga?

Trist deznodământ.

Poli: Pantilimon (5,5) - Bonfim (5,5), Mera (5,5), Luchin (5,5), Sepsi (5,5) - Parks (5), Alexa (6), Bourceanu (5), Goga (4,5) - Magera (4,5), Cociş (4,5)

Schimbări:

Ionescu (5,5) pentru Parks (min 45)
Kozak (5) pentru Cociş (min 66)
Mansour pentru Bourceanu (min 82)

2 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Eh, lasa, ca pana trece optimismul meu stam bine. :D

Mi-au placut Ionescu si Mansour, parca au adus ceva echipei. Alexa a fost cel mai bun de la noi fiindca a fost ambitios, dar si util. Goga profund dezamagitor.... ca sa ramanem intr-o nota optimista.

whiteadi spunea...

prea generos cu notele

doar Alexa a luptat cu ceva succes

unul dintre cele mai slabe meciuri ce le-am vazut vreodata

Google+