29 aprilie 2010

90 de ani ratați

De când pentru Poli un sezon e ratat dacă nu ia titlul? Să fie generații de suporteri alb-violeți așa de blestemate incât nu au putut avea parte decât de 2 semi-succese de-alungul îndelungatei istorii a clubului lor favorit? În aceste condiții de ce să ne mai mirăm că stadionul e tot mai gol? Cine mai poate suporta o asemenea umilință istorică? Probabil numai cei cu inima tare și sufletul pur.

Dar stați liniștiți. După 90 de ani va veni și izbăvirea (după 89 sau 91 ce avea?), vom lua în sfârșit titlul! Până aici a fost mai greu, mai departe drumul e lejer: Champions League, primăvara europeană, finala, trofeul, pac, pac, Super Cupa cu Barcelona și ne putem culca liniștiți.

Frustrantă e viața de polist....

Un comentariu :

Stefan Carpanu spunea...

Imi aduc aminte de ce-mi zicea bunicul meu, polist de cand a venit la Timisoara in anii 40, care aprecia ca echipa asta pe care o avem acuma este cea mai buna echipa pe care a avut-o Poli vreodata - dincolo de toate, ca si constanta a valorii si a rezultatelor.

Problemele de conjunctura care ne-au privat de titlu in ultima vreme le stim, in sensul ca le-am discutat, si nu pot decat sa ma repet spunand ca acolo este nevoie de o abordare diferita, nu pe gazon. As fi zis ca exista niste semne bune, dar ma uit la a N-a campanie de transferuri ratata si ma intreb cat de real este progresul.

Mergem inainte si speram la mai bine - si asa, ar trebui sa fim ferice ca am prins anii in care e mai placut sa fii polist decat fan al unei echipe din Bucuresti.

Google+