4 ianuarie 2010

Tensiuni de început de an

Așa cum ne-am obișnuit, anul începe tensionat. Pe de-o parte se prezintă problema fondurilor contractate de la Primărie/Consilul Local, iar pe de altă parte posibila plecare a lui Gigel Bucur.

E posibil ca cele două să fie legate, dar în timp ce situația financiară a întregii țări este precară, întârzierea fondurilor la o chestiune atât de ne-esențială precum un club de fotbal nu e chiar surprinzătoare. Să sperăm că se va găsi o soluție în timp util.

Cât despre plecarea lui Bucur, nu văd cine i s-ar putea opune. Dacă jucătorul are de primit un salariu dublu față de cel de acuma, ar fi nedrept să nu i se permită să plece, în cazul în care el își dorește acest lucru. Mi se pare păcat ca un jucător de valoarea lui Bucur să ajungă în Liga a II-a din Rusia, dar decizia îi aparține. Suma de transfer vehiculată la 1,5 milioane de euro este, poate, cam mică pentru un dublu golgheter al României, în condițiile în care s-a dat la fel de mult pe Goga, care reprezenta doar o promisiune. Totuși, situația financiară actuală nu poate fi comparată cu cea de atunci, iar dacă clubul are nevoie de bani, nu văd cine-l poate opri pe Iancu din a-l vinde pe Bucur.

Așadar, un nou an nou cu peripeții. Până una alta, la mulți ani să fie!

3 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Neinteresant. De unde e stirea asta cu Bucur? N-am gasit decat un articol din ziarul "mincinos" care seamana mai mult a o stenograma dintr-o convorbire telefonica fictiva, decat a stire reala.

Stefan Carpanu spunea...

Atat GSP, cat si Prosport mentioneaza de posibila plecare a lui Bucur.

Este citat Iancu care spune ca daca Gigel vrea sa plece, clubul nu vrea sa-i puna piedici.

Pare serios, desi, in conditiile in care nu vin banii promisi, cine stie?

Andrei Vajna II spunea...

Tot nu mi se pare o stire reala. Mai mult o corelare intre declaratia lui Iancu ca toti sunt de vanzare si faptul ca Petrescu ar fi fost la un moment dat sa-l cumpere pe Bucur, iar cum a declarat din nou ca vrea sa aduca jucatori romani si ca ar dispune si de finantele necesare.

Stiri din astea in care culegi mai multe declaratii si le pui la un loc poate face oricine.

Bine, s-ar putea sa fie ceva adevarat, dar asta nu e stire...

Google+