24 ianuarie 2010

Anticlimax columbian

Şi iată că nu a mai venit Dayro. În abstract aş fi spus că nu ştiu dacă e bine sau dacă e rău, dar din moment ce jucătorul nu-şi dorea să vină, nu înţeleg de ce s-ar fi încercat aducerea lui - stimularea financiară nu ţine la infinit. Pretextul salariului exagerat cerut de columbian e doar fum, dar nu cred că trebuie incriminat în vreun fel. Omul a vrut să se întoarcă acasă după ce în România a fost tratat precum gluma târgului, aşa cum le este predestinat celor aduşi cu trâmbiţe la "cel mai galonat club de fotbal din ţară".

Nu cred că Dayro ar fi fost un transfer rău, deşi mi-e greu să înţeleg de unde atâta dare de mână în ceea ce priveşte salariile la Poli. Totuşi, nu suntem tot acolo unde eram acuma patru ani, când doar cu bani mai mulţi puteau fi aduşi jucători la Timişoara, nu văd de ce se încurajează această practică. Dar nefiind banii noştri, chiar e doar un gând oarecare.

Să vedem dacă acuma va fi adus alt jucător sau de treaba se va considera rezolvata, aşa cum a mai fost în anumite cazuri când transferuri au eşuat.

3 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Eu tot nu vad care era scopul acestui transfer, deci nu vad nici ce ar trebui rezolvat.

Stefan Carpanu spunea...

As zice ca avem un minus la constructie, in conditiile in care pentru Ionescu Sabau nu are ochi si astfel stam doar in Magera.

Probabil Dayro era si el gandit pentru o plecare a lui Bucur.

Andrei Vajna II spunea...

M-am gandit... daca a picat transferul lui Dayro, atunci sa incercam cu N'Doye. :D

Apropo, Sabau spune ca doar un jucator i-ar mai trebui. Inchizator. :D

Google+