25 octombrie 2009

Nevoie de ajutor

Mă tot bate gândul de ceva vreme să caut ajutoare pentru a face acest blog un pachet complet. Precum se poate remarca, dincolo de cronicile de meci, nu prea am timp (și, mai ales, ardoarea) de a oferi mai multe, ceea ce mi se pare suficient pentru a pune de-o arhivă, dar nu atât pentru a crea un mediu propice în care să se cultiveze dragostea de Poli.

Astfel, declar că sunt în căutarea unor voluntari colaboratori care împărtășesc senzația că au ceva de oferit acestui mic univers alb-violet. În primul rând spun că trebuie să fie cineva care, în general, împărtășește starea de spirit ce domină acest blog, ceea ce nu impune însă restricții dincolo de o conduită adecvată. Evident, o exprimare corectă a gândurilor este cât se poate de importantă, dar nici eu nu mă obosesc prea mult să recitesc ceea ce scriu, cuprins fiind de o oarecare blazare post-creativă.

Dacă ar fi să pun o denumire și un număr la ce anume caut, atunci caut după cum urmează:

- o persoană care să poate merge la meciurile de acasă de la Poli II și să scrie cronici de meci

- o persoană care să analizeze critic știrile despre club

- o persoană care să scrie cronici/știri scurte pe partea de engleză a blogului

- o persoană care să scrie niște editorile săptămânale despre Poli

- o persoană care să corecteze scăpările textuale

- o persoană care să scroe cronici ce prefațează meciurile (mai importante)

Nu-mi fac speranțe să găsesc atâția fani dispuși să-și sacrifice timpul pe aici, dar oricine este curios, poate să mă contacteze la fcpolifan@yahoo.com. Oricum, această listă e de fapt o exagerare a ceea ce îmi doresc, dar am zis să acoper mai multe aspecte, pentru a evidenția cam care ar putea fi responsabilitiățile.

Cel mai important este să existe plăcere în a contribui la ceea ce este Poli.

Vă mulțumesc!

Niciun comentariu :

Google+