5 octombrie 2009

Internațional Curtea de Argeș - Poli 0:3 (0:0)

A fost nevoie de o repriză de chin înainte ca Poli să preia controlul partidei, alb-violeții profitând într-o oarecare măsură de căderea echipei gazdă odată cu deschiderea scorului.

Primul mitan a fost însă de o foarte slabă factură, cea mai mare ocazie aparținând celor de la Curtea de Argeș, când Scutaru a gafat și i-ar permis lui Stan să scape unu la unu cu Panti, dar portarul nostru s-a opus cu succes în două rânduri. Poli a replicat imediat prin Bucur, a cărui voleu a semnalat doar a doua intenție mai clară de gol a noastră, după libera executată de Vrsici.
Spre fericirea noastră, Goga a marcat imediat după reluare, grație unei centrări perfecte a lui Arman Karamyan. Chiacu, în două rânduri, și Bucur o dată puteau să mărească avantajul pe tabelă, înainte ca micuțul golgheter alb-violet să reușească finalmente să înscrie, la capătul unei faze născute din ghetele Karamyenilor, același Arman (!) oferindu-i o centrare pe cinste. După o nouă ratare a lui Bucur, Arman Karamyan a fost deservit foarte bine de fratele său în marginea careului, iar finalizarea nu i-a lăsat nicio șansă lui Popa. Pe final, Poli s-a întrecut în ratări, Bucur și Magera, ultimul de două ori, reușind doar să-l evidențieze pe Popa - sau, nici măcar. Ultimul fluier a venit la capătul celor cinci minute de prelungire acordate de megalomanul Alexandru Tudor și a consemnat o victorie atât de necesară echipei.

Din păcate, senzația per total e totuși una destul de amăruie. E clar că Inter a cedat complet după primirea primului gol, iar ratările din poziții perfecte ale jucătorilor noștri nu sunt foarte încurajatoare, dar la fel merită evidențiat jocul foarte reușit a fraților Karamyan, care au fost la baza tuturor golurilor. Goga a evoluat și el bine, în timp ce Chiacu și Bonfim au muncit mult pe flancul drept, dar e îngrijorătoare forma lui Bucur, care deși a înscris, nu a convins. Aparent doar Goga știe să finalizeze în mod destul de constant - deși va fi greu de uitat ratarea cu Dinamo Zagreb. Trebuie să arătăm mai mult, să evoluăm cu mai multă încredere, iar atunci avem șanse să continuăm seria rezultatelor bune ce a început în această seară.

Poli: Pantilimon (6,5) - Bonfim (6), Scutaru (5), Nibombe (6), Art. Karamyan (6) - Chiacu (6), Vrsici (5,5), Bourceanu (6), Arm. Karamyan (7) - Goga (6), Bucur (5,5)

Schimbări:

Alexa (6) pentru Vrsici (min 69)
Parks pentru Bucur (min 79)
Magera pentru Goga (min 80)

Niciun comentariu :

Google+