30 octombrie 2009

Football Manager 2010

Vroiam să fac un mic apel la microbistul virtual din fiecare dintre noi. Ieri s-a lansat bine-cunoscutul joc Football Manager, care oferă în mod foarte generos șansa de a-ți conduce echipa favorită către gloria eterna a unei lumi despre care nu va auzi nimeni nimic niciodată. Totuși, satisfacția e enormă și nimic nu-i mai frumos decât să-i vezi pe Poli câștigând cinci ani la rând campionatul Ligii 1, ca apoi să atingă semifinalele Champions League și să joace meci de meci cu Dan Păltinișanu plin.

Pentru cei pasionați, jocul ar trebui să fie disponibil zilele acestea la toate magazinele de electronice/jocuri, fie că e vorba de Diverta sau Altex, la un preț de aproximativ 150 RON. Dat fiind că acesta este genul de activitate care îți oferă numeroase ore de distracție și frustrare, poate merită răsplătită munca nenumăraților researcheri și a staff-ului del a SI Games care și-au dat silința să scoată un joc mai complex ca niciodată.

Precum se poate citi și pe profilul meu de pe blog, sunt responsabil de tot ce ține de Poli, într-un efort voluntar care îmi oferă multă satisfacție. Evident, aștept oricând sugestii, dar în primul rând, aș aprecia foarte mult ca lumea să nu apeleze la mijloacele obișnuite pentru a-și procura Football Manager 2010. Merită mai mult de atât.

Un articol despre joc cu cel care coordonează efortul de research pe România găsiți aici.

Și comunitatea FM România poate fi găsită pe www.fmro.ro.

Niciun comentariu :

Google+