22 iulie 2009

Amical: Poli - Wigan 2:0 (2:0)

Alb-violeţii au încheiat stagiul austriac cu o victorie, împotriva englezilor de la Wigan, clasaţi pe poziţia a unsprezecea în sezonul trecut de Premier League. Rezultatu este unul solid, dar trebuie luat în considrare că adversarii de astăzi sunt încă în faza de acumulare fizică, chiar dacă au trimis în prima repriză un unsprezece de titulari în teren. Până la urmă, că-s bune sau rele, rezultatele din perioada de cantonament trebuie tratate ca ceea ce sunt, nişte teste neoficiale.

Golurile au fost reuşite de Arman Karamyan şi Gigel Bucur în prima repriză.

Poli: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Cisovsky, Artiom Karamyan - Arman Karamyan, Alexa, Bourceanu, Curtean - Parks, Bucur

Schimbări:

Luchin pentru Cisovsky (min 45)

Video aici.

3 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Sa inteleg ca Vrsic nu intra in planuri pentru prima echipa.

Alt lucru interesant e ca Artiom a jucat fundas dreapta. O fi o solutie?

Stefan Carpanu spunea...

Dreapta a jucat?

Cumva ma indoiesc, si nu fiindca Bonfim n-ar putea juca stanga, ci fiindca Artiom nu are piciorul drept. (:D)

Altfel, e clar ca Sabau prefera o formula defensiva, cu doi inchizatori.

Andrei Vajna II spunea...

Stanga, scuze. Asa imi dau seama din formatia enumerata. Adica e clar in linia de fund. Si pare ca e pe tusa cu Curtean, astfel incat sa-i fi gasit un loc acestuia, retragandu-l pe Artiom. Probabil sa faca schimb, asa cum Badoi facea cu Stancu. Artiom sa urce, eventual sa schimbe cu Curtean si sa centreze, la fel ca Badoi (care s-a afirmat ca mijlocas dreapta in perioada lui de glorie la Rapid), centrarile fiind arma de foc a armeanului, pe cand Curtean prefera sa patrunda in centru din acea pozitie. Iar fata de Badoi, Artiom mai are si avantajul vitezei si ca s-ar putea replia mai usor. Cel putin asa cred ca a gandit Sabau. Sa vedem daca va mai folosi aceasta formula.

Iar asta cu doi inchizatori, ce antrenor a lui Poli n-a preferat-o? Deja e cliseu. :))

Google+