5 iunie 2009

Poli II - Becicherecu Mic 0:0

Theia m-a ajutat scriind cronica la această partidă.

Poli II a întâlnit astăzi pe Nova Mama Mia Becicherecul Mic. Uitându-te la locul ocupat de Nova Mama Mia (14), pentru Poli meciul părea unul acceptabil. Dar teoria nu s-a dovedit a fi cea bună, scorul final fiind 0-0.

În prima repriză au fost puţine ocazii, care nu au reuşit să încline balanţa în nicio direcţie. În minutul 11 a avut loc prima gafă a lui Dăruială care era să ne coste, dar Cobliş şi-a apărat buturile. Nouă minute mai târziu numai bara ne-a salvat de golul oaspeţilor. Replica băieţilor noştri a venit cinci minute mai târziu când Popa a șutat din 11m, dar nici de data aceasta mingea nu a intrat în plasă. În minutul 44, Becicherecul Mic beneficiază de o lovitură liberă, mingea lovește din nou bara, iar șutul care urmează este scos la disperare de Oberşterescu.

Cea de-a doua repriză s-a dovedit a fi la fel de săracă în ocazii. Minutul 60 este marcat de o deschidere excelentă al lui Moroşan, dar care este irosită de căpitanul nostru, Popa. Cincisprezece minute mai târziu Raicu se remarcă printr-un şut de la marginea careului, dar portarul oaspeților este la post, aceasta fiind și ultima fază notabilă a partidei.

Poli II: Cobliș (6) - Dăruială (4,5), Aldana (6,5), Oberșterescu (6,5), Terlai (5) - Buda (5,5), Zaluschi (6), Riviș (5), Ganea (5,5) - Moroșan (5,5), Popa (5)

Schimbări:

Vociu (5) pentru Riviș (min 52)
Raicu (5,5) pentru Popa (min 68)
Petrus pentru Voicu (min 82)


Buda în acțiune



Ganea



Aldana

Niciun comentariu :

Google+