30 iunie 2009

Lotul pentru Debrecen

Prosport anunţă jucătorii care vor fi deplasaţi cu echipa în primul cantonament din această vară.

Portari: Pantilimon, Cobliş, Taborda
Fundaşi: Stancu, Bădoi, Luchin, Cisovsky, Nibombe, Latovlevici, Maxim, Bonfim, Mera
Mijlocaşi: Abiodun, Curtean, Alexa, Borbely, Vrsic, Artiom Karamyan,
Bourceanu, Claudiu Ionescu, Chiţu, Jitaru, Dudaş
Atacanţi: Arman Karamyan, Bucur, Parks, Amuneke, Magera, Mansour

Cobliş şi Jitaru au evoluat la Poli II în acest retur, Jitaru fiind chiar junior.

Dudaş (21.01.1991) este un fost jucător al CFR-ului din Timişoara, care a fost aproape şi de alte cluburi de primă ligă (Urziceni), însă până la urmă a ajuns la Poli.

Iar pe lângă Bourceanu şi Ionescu, ceilalţi nou-veniţi (Bonfim, Mera, Chiţu şi Mansour) au venit de la Buzău. Totuşi păcat că nu au fost aduşi Florin Sandu şi Adrian Popa, tot cei de la Buzău, mai ales că veneau să ocupe poziţii (sau măcar flancuri) destul de descoperite.

2 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Se pare ca Scutaru e pus pe lista de transferuri. Garcia s-a saturat si si-a reziliat contractul. Si Sanchez cam in aceasi situatie - nu ma mira deloc ca Uhrin nu-l baga decat pentru 3 minute chiar si cand nu mai avea ce alta schimbare sa faca. Amuneke va fi imprumutat - o mutare logica, dar cred ca oricum sa va termina la fel ca cei doi amintiti mai sus.

Stefan Carpanu spunea...

Sanchez, totusi, n-a fost chiar lemn tamaie la Buzau. La cum au jucat unii, putea linistit sa prinda si el niste minute, dar nu-i placea lui Uhrin, dintr-un motiv sau altul. Ciudat insa ca l-a bagat pe Garcia, care e mai slab decat Sanchez.

Cat despre Amuneke...si acuma Iancu se plange de un deficit de doua milioane, pe care il acoperim doar intrand in Europa League (grupe). Mai mult decat dificil.

Google+